Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Strong4355ev

    Acum 2 luni am instalat patch-ul, a mers, de curind datorita unei usoare instabilitati in functionarea generala nu am avut de lucru si am incercat sa reinstalez"x4355.sdf.".Rezultatul:"STB not responding... FW update error..."
    Am incercat sa reincarc soft oficial cu "DnUp.Man" fara succes insa :
    -pt. V1.00 sau V1.30 dupa mesajul "Waiting for the response of your receiver...",urmeaza:"This firmware is not fit for your receiver...";
    -pt V1.02 incarcarea pare in regula pina cind, aproape de final urmeaza inevitabilul "Downloading is failed..."
    Unde am gresit si daca mai pot face ceva?(receptorul este blocat in stand-by)
    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Draga Val. Desi s-a discutat de zeci de ori ipostaza asta, incerc sa te ajut eu.Am un model identic cu al tau si am trecut prin faza asta.
    Asadar:
    receptorul tau este blocat, in momentul aceste nu mai ai decat o singura solutie pt a-l mai face sa mearga.Cauti pe net DNUP INTEGRA... si cu el incarci urmatorul bin --->>> strong4125 sau 4155_TPS_sky italia.bin.
    cu el poti deschide majoritatea pachetelor decodate de vechiul soft.

    Sper sa reusesti daca nu astept pe mail requesturi de ajutor

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Sunt si eu printer frierii care au reusit sa-si blocheze receptorul(4355Evo)
    Ajutati-ne va rog

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus 'ds_strong4155_dnld_2nd" de doua ori la rand cu dnup integra am reusit sa-l deblochez.
    M-am aless cu un 4155 1.1 care nu gaseste nici un program.
    Arata nivel si calitate dar atat.
    Ce tb sa mai fac

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste mai sus...cu siguranta ai sa il deblochezi daca urmaresti passi ...Success!

    Best Regards!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu zic asa ....

    Daca tot zici ca este SRT4355evo .... de ce nu incerci sa scrii cu DnUp Integra .... chiar softul original al lui srt4355evo ! ... gasesti in sectiunea Strong Files tot ce ai nevoie ! ... pardon ... minus cablul ! He ! He !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc frumos tuturor pentru amabilitate.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa-l deblochez cu ajutorul altui receptor 4355 facand download de pe cel bun.
    Era cu patch pus si s-a instalat la fel.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ''Integra''am reusit sa instalez V1.20(oficial);patch in format ''bin'' deocamdata nu am gasit (am incercat 4155_TPS_sky italia.bin prin "google" fara nici un rezultat).Am sa mai insist,nu ar mai strica(...) cateva programe in plus. Pretentiile mele la capitolul ''decodare'' sunt direct proportionale cu timpul liber si invers proportionale cu oferta firmei de cablu;pana sa trantesc stb-ul in meniul favoritelor erau 3 programe:BBC-Prime si cele doua VH-1.
    Cataline, te referi cumva la "Menu/System Set-up/9999"?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500 Ajutor
    By giolgau in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 26th August 2006, 21:09
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. AJUTOR !!!!!!!!!
    By gelu_dh in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th January 2006, 14:26
  4. Ajutor!!
    By levi_cluj in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 19th January 2006, 11:40
  5. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top