Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrbare si sfaturi......multumesc

    As vrea sa intreb daca a reusit cineva reglarea antenei pe DIGITV cu receptorul din kit?
    Tinand cont de faptul FEC este auto pe receptor se poate regla antena pe baza indicatiilor level si qual. de pe receptor?
    AM incercat reglarea cu un receptor analogic , dar datorita dimensiunilor mici ale farfuriei nu exista semnal pe canalele analogice de pe acest satelit singura posibilitate a fost cu ajutorul unui receptor STRONG 4125.
    Un satfinder ar ajuta la ceva si daca da de unde as putea achizitiona unul?

    Astept pareri...multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai asta e problema , canalele analogice TV3 de exemplu are un semnal foarte mic de abia intra pe 1.10m pe 0.6 -0.9 m semnal 0.
    Posed o instalatie motorizata si un receptor analogic dar asta nu ajuta cu nimic.....
    Multumesc astept si alte solutii.....

    Bafta multa tuturor!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Galati
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge garantat.Eu personal am montat astfel de kituri (undeva in estul tarii) cu un receptor analogic unde am memorat un canal nordic(TV4 cred,care e codat ) si o antena offset de 0,80 m cu LNB Vector 0,5.
    Rezultatul?Calitate buna (aprox 80%) pe cele 2 frecvente ala DigiTv...

    P.S. TV4,desi codat,ecranul apare cu niste dungi oblice,dar fara pureci.
    SUCCES!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    CANADA-Montreal
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune-te pe astra cu receptorul analogic si memoreaza 3sat bate exact la frecventa cu postul ala codat de pe 1 west(se vad liniile de la codare perfect)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. multumesc
    By soporan_emil in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 22nd October 2005, 19:29
  2. Multumesc!
    By Rely in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 18th August 2005, 23:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top