Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: gbox suite

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default gbox suite

    Poate sa-mi spuna cineva la ce foloseste gbox suite ? In Boardurile Germane nu este publica, de aceea asi dorii sa aflu mai multe.
    Am introdus gboxsuite.so(755) si gboxsuite.cfg in \tuxbox\plugins si ident.info in Keys, imi arata in Menü gbox suite, dar nu se deschide nimica

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un plugin care iti arata starea "retelei gbox" . Probabil ai un .so nepotrivit.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    E un plugin care iti arata starea "retelei gbox" . Probabil ai un .so nepotrivit.
    Si unde gasesc altul ? Am gasit doar GBoxSuite2_2.06

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @e-mule ro
    Man, gbox suite nu "deschide" nika, iti arata doar o serie de informatii - nr de peers la care esti conectat si statusul acestora, nr de carduri in retea, providerii, etc. BTW, trebuie sa ai instalat gbox ca sa poti utiliza gbox suite. Face cam acelasi lucru ca Gbox Center.
    Numai bine!
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam...dar aceeiasi problema. Sa nu mearga pe Neutrino ?

    name=Gbox Suite 2.20
    desc=
    depend=
    type=2
    needfb=0
    needrc=0
    needlcd=0
    enigmaplugin=1

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumpara-ti scule de actualitate . Ce ai tu ar trebui sa alunece spre muzeu

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Cumpara-ti scule de actualitate . Ce ai tu ar trebui sa alunece spre muzeu
    Moo...apo asa vorbesti tu de Boxa mea fara capac, cu multicamul iesit afara si cu Displayul negru

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ? Are hernie de disc ca Băselu . Nu mai bine iei un aparat nou si mai aproape de zilele noastre ? Viteza , suport , etc .

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Vezi ? Are hernie de disc ca Băselu . Nu mai bine iei un aparat nou si mai aproape de zilele noastre ? Viteza , suport , etc .
    dbox2 da calcaie chiar bine pe gbox,nu iti trebuie nici un aparat nou.
    duce bine chiar un server gbox
    350 kg de scule!

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="gogi"]
    Quote Originally Posted by *********
    duce bine chiar un server gbox
    a mea saraca are deja 36

  12. #12
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="emule-ro"]
    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by *********
    duce bine chiar un server gbox
    a mea saraca are deja 36
    da si mie unu atunci daca ai prea multe

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu dau la toata lumea, care are macar un card intern, sau dista 1 max 2
    Cauta-ma pe PM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Humax turbo suite 2.0 is out!!!
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 7th August 2006, 23:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top