Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Humax error

  1. #1
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Humax error

    Baieti cu ce sa-i dau Humax Error Messages ca am o eroare in humax 5400z cand il pornesc am softul de reparat dar nu stiu cum sa-l infig sa rezolv necazul la HUMAXUL MEU

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trage si tu o fuga pina aici si te rezolv

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-o mai usurel si povesteste ce loader ai, daca humaxul tau e deja patchuit, daca a functionat vreodata, daca stii sa-i bagi patch, ce eroare iti da la pornire, etc.

  4. #4
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Humax 5400z +CAM tOh33 NOU VEDE TOT E H8 dar cand il pornesc imi da un error cam asa rA am program care curata error humax dar nu stiu cum sa-l infig sa-l scap de junghiul asta

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima data pune-i softul original si dupa aceia din nou patch-ul Altfel nu-l pornesti .
    Daca foloseai SEARCH ai fi vazut ca sa discutat nu demult aceasta problema pt. Humax F1.

    Numai bine.
    Flavius.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @canibalul
    Salveaza-ti lista, baga-i "DeleteAllTheChannels_NoPrefs.hdf" si dupa aia baga-i lista la loc si se rezolva! File-ul e de tip hdf si se poate introduce normal, ca orice patch, cu HZU 2.0 (sau cu HU1.5). Dupa cum a spus si Luky mai sus, problema ta e de la settings.

  7. #7
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Baieti ok am sa incerc si varianta lui Luky dar sant sigur ca are el alta buba ca ia-m facut de toate si rA nu scap de el dar functioneaza totul ok nu sant probleme dar ma deranjeaza enorm aceasta erroare care se manifesta doar cand il pornesc de la spate.Am eu un program de rezolvar error humax dar nu stiu cum sa-l prepar ca vad ca nu vrea cu HZU 2.0 Apropo daca vreti sa va arat acest soft de error humax lasati email si spuneti si voi apoi cu ce se prepara softul :P

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Drept sa-ti spun tot nu am inteles ce defect are... Spui ca e ok, merge perfect, dar te deranjeaza ca apare eroarea rA cand il pornesti de la spate. Si dupa aia dispare singura, de zici ca e ok? Cand il pornesti de la spate, trebuie sa-ti afiseze cateva secunde loaderul, apoi scurt rA, dupa aia trei puncte care clipesc si apoi afiseaza canalul pe care a fost ultima oara (sau 4 linii orizontale daca era in St-By cand l-ai deconectat). Cum se manifesta la tine? Descrie exact!

  9. #9
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Butonul de la spate cand ii dau drumul aparatului arata rA ok apoi totul 3 linite clipeste de 2 sau 3 ori si ok programul decurge normal .Intr-un cuvant doar efortul de a scapa de rA ma nelinisteste.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu nu intelegi ca asa trebuie sa fie? Si cu ce te deranjeaza ca se afiseaza pentru 2 secunde rA? Asa e normal

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    "oh my good unknow system"
    Posts
    698
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rA inseamna ca Humaxul a fost scos de la reteaua electrica

    cind pornesti receptorul el cauta dupa sa zicem "ora exacta" si nu gaseste pentru ca era scos de la retea si cauta acuma dupa un program de la care poate sa preia "ora exacta"

    verifica la tine ce este la MENÜ=>TOH=>Check Time on first Chanel
    acolo poti regla de la care program sa preia Humaxul la pornire "ora exacta"

    regleaza acolo pe "ALL" atunci indiferent pe care program porneste humaxul va prelua ora de la programul pe care il vizionezi sau faci acolo incercari

    tot acolo poti regla pe care program sa-ti porneasca humaxul poate nu coincide cu cel pe care e reglat acel Check Time on first Chanel
    Humax5400Z ToH3.3;Strong SRT6355;Strong4125evolution;
    Vantage VT-X121SCI;PhillipsCryptoworks; DragonCAM;YellowZetaCam; UPC-Direct; PW; Astra/Hotbird/Amos/Sirius

  12. #12
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    oki-doki

  13. #13
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Canibal
    rA vine de la Eroare de alimentare
    S-ar putea sa ai o problema la blocul de alimentate din aparetul tau,in special pe circuitul care asigura aparatului o tensiune de 30V,cea mai mare de alfel din aparat.
    Iti recomand sa desfaci aparatul si sa controlezi Dioda Zenar ZD3 30V si rezistenta R21 de 100 ohm[/b]
    Pentru ca sa nu cauti prea mult prin aparat dupa rezistenta si dioda uitate pe urmatoarea pagina de net si vei gasi cateva fotografi mai elocvente,nu strica sa masori si condensatori marcati.
    http://www.humax-zone.to4to.com/index.php?page=repair
    Toata stima si sa auzim numai de bine
    Piciul

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Piciule, nici tu nu intelegi ca aparitia lui rA pentru cateva secunde nu este o eroare ci FUNCTIONARE NORMALA la punerea receptorului sub tensiune? Canibalul a interpretat gresit mesajul rA, care nu inseamna eroare! In rest receiverul functioneaza perfect!
    Vorba lui Luky, incet incet o sa scriem un roman pe tema asta!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi problema cu "rA" doar ca apar liniutele 2sec si se opreste complet.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error in RDI
    By dhome05 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th May 2006, 23:53
  2. Altdvb 2.1 error
    By baba4u in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 3rd May 2006, 23:58
  3. Fatal error??!!!
    By the the in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 24th February 2006, 19:50
  4. MyTheatre Error
    By xavi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd December 2005, 15:05
  5. Error UC 0 ?
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 25th August 2005, 13:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top