Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi tv pe 2 televizoare ?

    Intrebare de la un incepator: Este posibil sa vezi programe diferite pe doua televizoare de la un singur pachet Digi (Am auzit de ceva spliter dar...) Txs

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Splitty te ajuta in cazul in care vrei sa partajezi o singura cartela deci cum ar veni cu un singur abonament vezi pe trei receptoare , ori cumperi conserve (receptor furnizat de dth)fara cartele ori @sat singurul pe care am reushit sa il fac sa mearga shi splitty de aici:http://www.hm-sat-shop.de/programmer/splitty.html bafta

  3. #3
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Frate, n-ai nici o sansa. Tre sa ai 2 conserve. Sau un ... Dream
    Intreaba-l pe userul cel mai mare bautor de bere, poate te ajuta el de ceva sfaturi. Dar nu prea cred, ca poate rezolva problema ta. Mai bine inca un abo, ca sa nu te-njura nevasta/prietena
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  4. #4
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am auzit pe nimeni sa poata face asa ceva cu un singur receptor


    Acesta este un deziderat al tuturor abonatilor DTH... imposibil de realizat(deocamdata)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai fratilor. Eu sunt dispus sa achizitionez cate un receptor pentru fiecare camera. Dar nu vreau sa am patru camere si patru abonamente (+bucatarie 5 deh... ). Acum am digi. Pot sa mai iau receptoare dar sa folosesc o singura cartela si in fiecare camera sa ma uit la altceva ? Speram ca boom sa faca toate chestiile astea... inca mai astept...

  6. #6
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La DIGI NU SE POATE! deoarece cartela este imperecheata cu conserva. (daca pui cartela ta in conserva altcuiva nu mere!).

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K. Asta stiam, dar ma gandeam ca poate Splitty ala e magic... eh.. speram si eu...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ABJazzy
    Bai fratilor. Eu sunt dispus sa achizitionez cate un receptor pentru fiecare camera. Dar nu vreau sa am patru camere si patru abonamente (+bucatarie 5 deh... ). Acum am digi. Pot sa mai iau receptoare dar sa folosesc o singura cartela si in fiecare camera sa ma uit la altceva ? Speram ca boom sa faca toate chestiile astea... inca mai astept...
    Ia-ti MAX sau Focus ca merg pe Echolite! In plus aceste rec sint convenabile ca pret!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca daca am doua conserve digi pot vedea programe diferite cu o singura cartela ?Daca da dati-mi detalii va rog.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alecu
    Sa inteleg ca daca am doua conserve digi pot vedea programe diferite cu o singura cartela ?
    Nu ! Nu poti pentru ca fiecare cartela este imperecheata cu un receptor. Iti trebuie doua receptoare si doua cartele.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alecu
    Sa inteleg ca daca am doua conserve digi pot vedea programe diferite cu o singura cartela ?Daca da dati-mi detalii va rog.
    Daca ai MAX sau FOcus cu receptoare Eholite! Sa vezi cu un abonamet in mai multe camere se poate numai cu receptoare adevarate .... din aceeasi conserva nu se poate manca.......
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francezul
    Splitty te ajuta in cazul in care vrei sa partajezi o singura cartela deci cum ar veni cu un singur abonament vezi pe trei receptoare , ori cumperi conserve (receptor furnizat de dth)fara cartele ori @sat singurul pe care am reushit sa il fac sa mearga shi splitty de aici:http://www.hm-sat-shop.de/programmer/splitty.html bafta
    Stii cumva daca merge max-ul pe splitty?



  13. #13
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca MAX mere cu Ecolite ,cu splitty ar trebui sa fie floare la ureche :P

    Problema este ca in acest caz trebuie mai multe receptoare cu via sau conax ci sau incorporate. Asta din cate am citit NU AM EXPERIMENTAT

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abadon
    Daca MAX mere cu Ecolite ,cu splitty ar trebui sa fie floare la ureche :P

    Problema este ca in acest caz trebuie mai multe receptoare cu via sau conax ci sau incorporate. Asta din cate am citit NU AM EXPERIMENTAT
    Am 2 receptoare cu via incorporat iar pt al 3 -lea am un cam viaccess rosu.Problema e ca am vazut ca scrie pentru seca.



  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta este..Mersi de ajutor. Pana la urma, cu tot cu costuri mai reduse si programe mai multe, ajungi sa nu fie chiar asa bun ca si televiziunea prin cablu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Un abonament max - 2 televizoare
    By benix in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 3rd November 2006, 02:56
  2. o antena - mai multe televizoare
    By musca007 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 9th March 2006, 09:01
  3. 1 RECEPTOR 2 TELEVIZOARE???????????
    By lore in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 27th February 2006, 14:59
  4. DIGITV PE 2 TELEVIZOARE
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 18th September 2005, 19:57
  5. Digi tv pe 2 televizoare ?
    By kiszoltan in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 08:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top