Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default posturile de 12723 H

    stie cineva de ce nu merg posturile de pe 12723 H (recte antena 1 si restul) sau numai la mine nu merg. zice no or bad signal, dar e semnal...
    multumesc

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai unghiul la LNB corect.Trebuie calculat in functie de zona geografica in care te afli.In muntenia este in jud de 24 grade....Sau mai bine zis la ora 5.

    Echostar 2200+Via,offset1,4,philips 0,6,MR1070,Fun6,Euroirdeto.Titanium 1.06

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca pina azi dimineata au mers. Nu cred ca e unghiul de vina....

  4. #4
    Om simplu Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    COCA-COLA LAND OF CRAIOVA
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merg

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Andromeda
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu acelasi lucru.
    Dintr-un motiv necunoscut, frecventele de la 12.723 nu mai erau memorate cu polarizare H ci cu V.
    Am rescanat si totul OK.

    O zi buna.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate inainte de Surpriza trebuie sa treceti pe langa Zidul Plângerii



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru dar si-a revenit dupa o vreme...
    Eu i-am bagat si BBC World care este FTA pe acelasi satelit si merge perfect.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Canalul F+

    Am o intrebare : canalul F+ Romania a fost scos din grila DIGI TV,se mai poate receptiona ?Daca da,cum? Merge pe pozitia neschimbata a antenei DIGI TV? Daca am gresit ceva tehnic in ceea ce am scris ,scuze sunt incepator.Locatia antenei :jud.Cluj.


    Multumiri.

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Canalul F+

    Quote Originally Posted by don Pedro
    Am o intrebare : canalul F+ Romania a fost scos din grila DIGI TV,se mai poate receptiona ?Daca da,cum? Merge pe pozitia neschimbata a antenei DIGI TV? Daca am gresit ceva tehnic in ceea ce am scris ,scuze sunt incepator.Locatia antenei :jud.Cluj.


    Multumiri.
    Daca nu gresesc a fost inlocuit de SportKlub deci nu mai e pe digi .. poate pe amos mai e, insa nu am cum verifica
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    8656,48 km to WALL DRUG, South Dakota
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by root
    Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru dar si-a revenit dupa o vreme...
    Eu i-am bagat si BBC World care este FTA pe acelasi satelit si merge perfect.
    Care e frec?
    Thx.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fr 11325; pol H; SR 24500
    Din pacate nu o sa ai semnal

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale TV altele decat DIGITV

    Rog pe cine se pricepe sa-mi spuna ce alte canale TV si radio se prind inafara de cele DIGITV fara a schimba pozitia antenei si cum se introduc. Daca as renunta la DIGITV ce sanse am sa receptionez alte posturi TV cu acelasi scule (antena 0,8 m ,receptor Hyundai) si pe ce sateliti.

    Multumiri

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Canale TV altele decat DIGITV

    Quote Originally Posted by don Pedro
    Rog pe cine se pricepe sa-mi spuna ce alte canale TV si radio se prind inafara de cele DIGITV fara a schimba pozitia antenei si cum se introduc. Daca as renunta la DIGITV ce sanse am sa receptionez alte posturi TV cu acelasi scule (antena 0,8 m ,receptor Hyundai) si pe ce sateliti.

    Multumiri
    Frecventele pe care gasesti cateva programe FTA (le gasesti si aici: http://www.flysat.com/1west.php):

    11823 H 28000
    12169 H 28000
    12607 V 10127
    12399 H 28000
    11727 V 28000 (cateva posturi de radio de la Focus)

    Exemplu cum trebuie sa configurezi pt prima pozitie de mai sus (11823 H 28000):

    Din telecomanda: Meniu - Instalare - Editare/scanare TP.
    La Frecventa TP scrii din telecomanda, peste ceea ce e scris: 11823
    La Polarizare alegi H sau V (orizontal sau vertical), in cazul de fata "H"
    Rata simbol scrii peste ce e scris: 28000
    Mergi pe Scanare, alegi "necriptate" si apoi OK din telecomanda

    La fel faci si cu urmatoarele pozitii de mai sus

    Bafta !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Posturile rusesti de pe W4..?!
    By zaiclopz in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 14th October 2006, 20:31
  2. A cazut emisia pentru posturile romanesti pe Sirius?
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 1st October 2006, 22:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top