Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP STRONG 4125 E

    Salut , cu noul pach pe STR4125 evo daca dau pe posturile de radio nu mai pot sa comut inapoi pe tv .Rog daca a reusit cineva sa rezolve problema sa ne anunte si pe noi sau doar la mine face asa ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Lamurire ....

    Despre care din patchuri este vorba ? ( data fisierului .bin )
    Fenomenul descris de tine nu l-am intalnit ... dar patchurile mai au mici probleme ... asa ca nu-i de mirare !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @secheiadi
    Apasa tasta TV de pe telecomanda.....ar trebui sa mearga.

  4. #4
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu o problema cu noul patch ptr strong 4125 evo cel concord,nu-mi gaseste nici un program,pe nici un satelit,iar daca dau restore la fel acelasi lucru,ce tre' sa fac?

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai puneti patch-ul concorde pe srt 4125 evo cu procesoarele d3c, de asta sunt probleme. acest patch a fost scris pentru prima versiune de srt 4125 evo.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutia ....

    Acea procedura de patchuire are si o functie de RESTORE ! mare lucru !din pacate mie nu mi-a functionat ! asa ca va recomand rescrierea softului original folosind DnUp Integra ( cu aceasta sigla ) .... dupa care mai vedem !

  7. #7
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde gasesc un soft original ,ptr str 4125 evo s/n 630402143....URGENTMS ANTICIPAT

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by str-evo
    unde gasesc un soft original ,ptr str 4125 evo s/n 630402143....URGENTMS ANTICIPAT
    daca nu ai inca softul oficial,da-mi o adresa de mail si iti trimit. Bafta!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by str-evo
    unde gasesc un soft original ,ptr str 4125 evo s/n 630402143....URGENTMS ANTICIPAT
    AICI
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut , cu noul pach pe STR4125 evo daca dau pe posturile de

    Pentru a reveni inapoi pe posturile tv apasa iarasi tasta de radio, merge sigur.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as putea sa pun un patch pe un 4125 daca nu am receiverul? ....credeti ca este posibil sa decodez Seca2 daca nu am antena?

    La dracu atatea intrebari retorice si penibile de m-am saturat sa mai deschid forumul.....Da fratilor da-ti un search inainte sa intrebati ceva ce s-a mai discutat...e atat de simplu ...pt cei care stiu sa foloseasca butonul de "search" )

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  12. #12
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru firmware strong intrati pe http://www.strongsat.hu. se poate descarca de acolo totul, nu sunt link-uri moarte ca la strongsat.com.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si eu cu un strong 4125evo si acu nu se mai aprinde, sta numai in standby.
    Are S/N 630302244470.
    Ce sa-i fac, s-a ars vreun condensator ceva, incarc softu oficial, ce e de facut.
    Multumesc.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 4125
    By vexxato in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th April 2006, 08:44
  2. strong 4125??????
    By sacco1 in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 11th April 2006, 18:34
  3. Strong 4125
    By iraj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th January 2006, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top