Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: CRYPTOWORKS

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    somewhere in a middle of nowhere
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default CRYPTOWORKS


    from these days cryptoworks is very popular cos its hacked.upc and digiturk are most popular packages hacked in cryptoworks.for dreambox predator and other cards is fixed,BUT what about the stb's?has anyone watch digiturk only on emu for stb?there are lot of receivers but no info for cryptoworks?i checked for 20 receivers and nothing new.
    DREAMBOX 500S
    STARSAT 550D SUPER
    DISH 140CM PARABOLE
    LNB GRUNDIG

  2. #2
    <^neovo^>
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    cryptoworks working on OpenBox stb's F300FTA ,X800 ,X820. just using software emu/ patch.also open on Arrox Tiger X stb's.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by <^neovo^>
    cryptoworks working on OpenBox stb's F300FTA ,X800 ,X820. just using software emu/ patch.also open on Arrox Tiger X stb's.
    and now Humax IRCI-5400 with latest release HoT7.2
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I am impressed with the support for Strong STB with regards to software patches but I wonder why until now there is no patch for cryptow*rks. Does anyone knows where can we get an updated patch for Strong STBs

    Maybe we have to wait for some time before there will be a patch, if there will be. I just hope there will be a patch. Or maybe it's time to cut some expenses in order to buy my very own Humax 5400 receiver

    More power to RDI!
    Strong 4620II

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pakistan
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: CRYPTOWORKS

    At which satellite digiturk is available?
    and what is its frequecy?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: CRYPTOWORKS

    Quote Originally Posted by jaju
    At which satellite digiturk is available?
    and what is its frequecy?
    Check this link: http://www.lyngsat.com/packages/digiturk.html
    Strong 4620II

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Alternate Universe
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    Quote Originally Posted by <^neovo^>
    cryptoworks working on OpenBox stb's F300FTA ,X800 ,X820. just using software emu/ patch.also open on Arrox Tiger X stb's.
    and now Humax IRCI-5400 with latest release HoT7.2
    Hi Masood, can you confirm that Cryptoworks ( Digit*rk works now in Humax 5400 with this latest 7.2 patch?
    Cheers
    I AM I

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Masood bhai , aap kidar hai?
    Regards

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Anver
    Masood bhai , aap kidar hai?
    I'm not away from RDI,,,,Anver jee!
    In fact my office phone is dead since last two days and I couldn't spare more time ,,,,now I'm here in an internet cafe and will leave after few minutes.
    As I repliaed earlier that my dishes are fixed and not easy to re-focus for Hotbird after disturbing
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    masood bhai, you can easily receive digiturk if you add one more lnb to your hotbird dish.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Is it possible to catch signal in UAE?

    Hi all,

    Is it possible to catch this sat signal in UAE? if any one managed to get the signal in UAE please share the info about Dish size.

    Thanks

    James.
    JAMES

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shakil
    masood bhai, you can easily receive digiturk if you add one more lnb to your hotbird dish.
    I will try in an holiday,,,, thanks for a golden suggestion
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    somewhere in a middle of nowhere
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default


    ok now STARSAT is back in the game with the new sw v328.
    DREAMBOX 500S
    STARSAT 550D SUPER
    DISH 140CM PARABOLE
    LNB GRUNDIG

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help Need With Cryptoworks CAM.
    By amp in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 9th October 2005, 20:23
  2. Cryptoworks
    By deutsch in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 31st May 2005, 01:54
  3. CRYPTOWORKS
    By tornado in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 16th May 2005, 23:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top