Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default cum sa vad HDTV cu VLC de pe D500 pe calculator ?

    Am un calculator de 3Ghz si vad cu VLC canalele de pe D500. Vreau sa vad HDTV insa imaginea nu este cea care trebuie . Ce trebuie sa fac ?

    stavros

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HDTV si DM500 ...nu prea cred!
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by u196
    HDTV si DM500 ...nu prea cred!
    se poate cu vlc

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rusudanion poti sa ma indrumi ? Desigur intrebarea initiala e putin incurcata. D500 sigur ca nu receptioneaza HDTV insa pe calculator intrind pe IP-ul lui D500 se poate vedea ceva cu ajutorul VLC. Problema mea este ca nu stiu cum sa setez calculatorul sa am imaginea clara.

    stavros

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros
    rusudanion poti sa ma indrumi ? Desigur intrebarea initiala e putin incurcata. D500 sigur ca nu receptioneaza HDTV insa pe calculator intrind pe IP-ul lui D500 se poate vedea ceva cu ajutorul VLC. Problema mea este ca nu stiu cum sa setez calculatorul sa am imaginea clara.

    stavros
    deci instalezi pe pc vlc 0.84(sau ultima versiune care e).
    te legi cu browser la ip dream
    sintonizezi pe un canal hdtv free(necodificat) si il poti vedea in streaming pe ecranul calculatorului
    daca ai probleme cu streamingul atunci trebuie sa schimbi cablul de retea sau trebuie sa legi dm la calculator direct (fara router).va amintesc ca pentru a lega dm-pc trebuie folosit un cablu de retea incrucisat(cross).daca legati dm-router-pc atunci folositi cablu drept.
    daca nici asa nu iti merge atunci schimba .img cu una mai noua.
    va amintesc ca pt a face streaming dm-pc va trebuie un calculator mai nou
    un p4 la 2000 cu 512ram si placa video buna altfel merge greu si se vede cu intreruperi

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by u196
    deci se vede in streaming nu direct prin iesirea video.
    p.s.
    ai vazut cumva in cartea tehnica de la dm 500 ca scrie ceva de sharring?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc un wireless router , iar imaginea la un canal HDTV se vede cu patratele si doar pt un timp foarte scurt reusesc sa prind o imagine clara(cu VLC stream pe calculator). Folosesc un P4 la 3.00 Ghz si 512 RAM. Ar trebui sa zboare cu calculatorul asta. Pe de alta parte la streaming , alte canale merg perfect cu VLC. Inca n-am incercat sa vad cum ar merge HDTV daca leg cu cablu cross DM si PC-ul.
    Oricum ce am vazut si numai pt o fractiune de secunda , imaginea HDTV e durere din punct de vedere a calitatii, detalii etc. foarte bune.

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stavros
    folosesc un wireless router , iar imaginea la un canal HDTV se vede cu patratele si doar pt un timp foarte scurt reusesc sa prind o imagine clara(cu VLC stream pe calculator). Folosesc un P4 la 3.00 Ghz si 512 RAM. Ar trebui sa zboare cu calculatorul asta. Pe de alta parte la streaming , alte canale merg perfect cu VLC. Inca n-am incercat sa vad cum ar merge HDTV daca leg cu cablu cross DM si PC-ul.
    Oricum ce am vazut si numai pt o fractiune de secunda , imaginea HDTV e durere din punct de vedere a calitatii, detalii etc. foarte bune.
    trebuie sa folossesti cablu prin wireless nu ai sa faci nimic.
    si folosind programul dreamview se poate inregistra(mpeg,ts) prin streaming direct pe hdd calculatorului fara a face mount cifs
    aici poti descarca programul dreamview
    http://usbhell.deephit.com/?page_id=4

    aici puteti descarca vlc cu update zilnic
    http://nightlies.videolan.org/build/win32/

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    judetul antwerpen, republica regatul belgiei
    Posts
    824
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva ce se intampla de nu am audio pe hd (C More hdtv) la Dreamview? La celelalte canale am audio, numai la asta nu. Am dreamview 0.1.4 si vlc 0.8.5. Merci

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HDTV - DVD/DivX Player HDTV >>> TV LCD HDTV
    By WebMan in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 45
    Last Post: 17th February 2007, 08:15
  2. K3 cu ce emu merge pe D500?
    By liniuta in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2006, 12:01
  3. Problema D500. Ajutor!
    By gbs14ro in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 28th May 2006, 21:36
  4. Replies: 12
    Last Post: 2nd May 2006, 10:10
  5. Mai mult de 4 lnb-uri pe D500 ????
    By stavros in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 13th November 2005, 05:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top