Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pakistan
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default dvb skystar 2 pc.Plz help a newbie


    plz somebody help me i have brought a pc dvb skystar 2 card
    only free to air channels can be viewed no scrambled channel viewable
    i downloaded dvb keys file from www.croteam-sat.com but i was not able to fix any thing .i wasnot knowing where to paste it the software version is technisat 4.3 and the other software is dvb viewer .plz can any body tell me about the exact procedure stepwise
    thanks alot

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Try Prog DVB and put the softcam.key file into the Plugins folder (you should have there the S2emu, too).

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    download the plugin for progdvb called s2emu, place the files in the root of progdvb (not the plugins folder, the main progdvb folder), then download the latest 'softcam.key' file- these are the key's. Place softcam.key in the root of progdvb as well. This forum contains a thread called 'channels viewable by pirate solution'- these will be the channels you will be able to watch. cheers!

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alt-dvb is optimised for skystar products. nevertheless, try dvbdream, progdvb, mytheatre and see which one works best for you. mytheatre is not free though.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yuriythebest
    ... place the files in the root of progdvb (not the plugins folder, the main progdvb folder)
    Why in the root of progdvb? S2emu and softcam work very well in the plugins folder.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I tried placing it in the plugins folder at first but for some reason many channels would not open, could be just me though.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yuriythebest
    I tried placing it in the plugins folder at first but for some reason many channels would not open, could be just me though.
    for ProgDVB you dont have to put plugins in Plugin folder, just put them in ProgDVB folder, e.g. C:\ProgDVB but NOT in C:\ProgDVB\Plugins.

    but for other apps like MT, Alt-dvb etc you have to put them under plugins folder.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saed
    Quote Originally Posted by yuriythebest
    I tried placing it in the plugins folder at first but for some reason many channels would not open, could be just me though.
    for ProgDVB you dont have to put plugins in Plugin folder, just put them in ProgDVB folder, e.g. C:\ProgDVB but NOT in C:\ProgDVB\Plugins.

    but for other apps like MT, Alt-dvb etc you have to put them under plugins folder.
    True. Saed brother but i always paste s2emu in plugins and then paste softcam key in progdvb parent directory

    the tutorial which i have posted in http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=4484

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OLDER versions of progdvb will let you put them on the root directory together with the softcam.key. now, newer versions of progdvb has implemented what others like dvbdream, mytheatre, etc has been doing for quite some time, to lessen the mess on the directory, and that is to put the emulation software under plugins (and all other plugins). with OLDER mytheatre, you even have to put your plugins under MDplugins, and use mdwraper on the plugins folder to use the emulation software.

    be it plugins or root folder, the end factor should be, you should be able to get it working. to each his own, i guess.........
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    boknoy_ph:
    be it plugins or root folder, the end factor should be, you should be able to get it working. to each his own, i guess.........
    true, true

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    its not the problem of older or newer version, depends on progdvb.ini, where the plugin folder points to. you can manually change it also.

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yeps, indeed. the progdvb.ini will point your app to the correct folder (be it root or another folder). anyway... i will be gone for 40 days of holiday under the sun in philippines. so see you all
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Happy holiday Noy dear, come back soon, Bon Voyage..

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Saed Brother what is the path of progdvb.ini file ? ..I cant findout this .ini file

    Bokony brother good luck..hope u will enjoy your Holidays :P

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default


    enjoy the holdiays!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  2. Help for a newbie
    By Seeking Satellite in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 26th March 2006, 16:20
  3. nEWBIE---help!!!!!!!
    By TroyBoy in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 3rd March 2006, 10:09
  4. Newbie and need help...
    By micron in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th January 2006, 08:50
  5. Newbie Help!
    By stoney_111 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 25th August 2005, 13:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top