Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Vai de Mine!!! Help-me!

    MA chinui de ceva timp, dar nici un folos! Am doua receptoare, unul cumparat mai curand, pe care mi-am permis sa ma mai si joc cu softurile si calc, si unul de aproximativ o luna si ceva, care a aramas asa. Unul e facut in China, cel mai nou, iar celalalt... nu scrie, pare a fi facut pt. UE.Din pacate nu am reusit sa le fac sa se inteleaga intre ele la share. Le-am pus pe amandou, pe rand, master, si celalalt slave, dar...
    In meniul de slave se mai activeaza o bara se setari, care e inactiva in cazul setari pe master. Aceea ce reprezinta? Nr receptorului in share?

    Oricum ideea e ce sa0i mai fac? Trebuie neaparat sa aiba aceeasi versiune de soft pe amandoua? programul de share e diferit, sau e inclus in softul de baza? Lamuriti-ma si pe mine, sau macar spuneti-mi cine m-ar putea lamuri!

    ps. daca il resetez pe cel setat pe share, de la butonul Power din spate, cand porneste sta , si sta si doar licureste un led! Ca sa porneasca trebuie sa-i dau din nou restart, dar fara cablu serial in spate! Ce s-ar intampla daca as astepta mai mult? E ceva legat de share ?
    CAND VOI FI MARE AM SA AM SI EU SATELITU' MEU!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Amice ,esti turmentat?
    Tu ti-ai citit topicul?
    Nici nu spui ce receivere ai ,nici ce versiune de soft au pe ele,nici prin ce cablu le-ai conectat(RS232 sau UTP in cazul DM500)...si culmea,parca vad ca te mai si miri ca nu iti raspunde nimeni!
    Cheers

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Da ma mir...

    SorY acest mesaj trebuia sa apara in topicul Echolite!
    Dar am gresit... Daca cineva il poate sterge.. eu nu ma supar!

    Oricum daca tot l-am scris e vorba de Echolite 7900 share pe rs232.


    Merci!
    CAND VOI FI MARE AM SA AM SI EU SATELITU' MEU!

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft !

    Ia soft la zi de aici http://www.stcable.co.yu/~lazer/ si foloseste un cablu null-modem ... in rest Master ( cel cu cardul) ...Slave ( restul )
    ( sper din suflet ca este vorba de 790 )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gata cu d+ la mine?
    By mishi in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 6th May 2006, 05:49
  2. EPG - de la mine sau de la ei? :-)
    By rcd in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 1st March 2006, 17:49
  3. AJUTATI-MA SI PE MINE
    By Ami in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 6th October 2005, 15:00
  4. Pt mine danemarca - R O M A N I A 0-2
    By BIHOREANUL in forum Sport
    Replies: 1
    Last Post: 14th September 2003, 01:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top