Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    ROMANIA
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default patch Strong 4155 Concord full (105)

    Acum cateva luni am patchuit un strong 4155 cu Concord (105) (rezultat = 4355 cu meniuri OK si probleme cu viteza de reactie, dar nu mari). si Am incercat sa updatez iarasi softu' cu 106bin Problema e ca nu mai trimite receiveru' semnal ca e ok transmisia intre el si PC.
    Dak stie cineva ce are si cum se poate rezolva...(am incercat restore after concord patch, si nu mere + restore original soft)
    10x anticipat!

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiver-ul mai porneste sau e mort cu led-ul rosu aprins

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    ROMANIA
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default functionalitate`

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Receiver-ul mai porneste sau e mort cu led-ul rosu aprins
    Receiveru' functioneaza. Are delay mare la schimbatu' programelor pt. ca aku nu ma memoreaza programele "pe sateliti" ci toate intr-o singura oala (adik > de la 1-600 hotbird, de la 600-1200 astra...etc.). Uneori functionarea e instabila...consuma mult din procesor..cred...gestionarea a prea multe programe.
    Probl. mai mare e ca nu mai pot sa fac upgrade la soft...cre k serialu o murit...asa ca o sa ma kinui cu jtag..
    10x..dak stii alte solutii i'm wide open..

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai cu ce soft ai incercat sa-l updatezi

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    ROMANIA
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default soft folosit

    Cand am facut primul patch l-am facut cu Evbootup4355E din 11/06/2004 (optiunea full upgrade) pt. concord patch.
    Acum am incercat sa patchuiesc cu loaderul inclus in update 106. Loaderu' e din 07.04.2005. - zice ca "...there is no response from ...."

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Patch nou Concord pentru Strong 4155-4355?
    By dragonlexus in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 13:29
  2. Replies: 3
    Last Post: 11th July 2005, 19:05
  3. Cumpar Strong 4355 Evo cu patch Concord
    By orange in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 27th June 2005, 16:50
  4. strong 4155 patch
    By niku_1988 in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 19th April 2005, 10:50
  5. problema cu restore after concord patch strong 4155
    By str-evo in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 11th March 2005, 23:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top