Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Patch 4155 evo

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Patch 4155 evo

    Salutare,
    Am instalat patchul de pe frocus 4355 full si nu deschid totusi Absat de pe HB.Pe langa instalare ce mai trebuie facut?Am cautat la Via si nici macar identul de ab nu este prezent.
    Rog ajutor,multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ddeci sa inteleg ca trebuie key de TPS si se deschid cele care au mai ramas?
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar
    Ddeci sa inteleg ca trebuie key de TPS si se deschid cele care au mai ramas?
    Multumesc!
    Da daca ai cheile de T*S si vezi in totalitate acest pachet atunci trebuie sa-ti merga si acele canale di Ab Sat

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu astea se deschide?
    08: AF AA 50 AC BB D8 26 3B
    09: 20 15 E1 76 3F E9 ED 27
    0A:1A A9 57 22 DA 22 22 AA
    0B:4F C0 61 86 E4 8C 35 7C
    0C:8A 00 CB 94 FB 8A 49 2D
    0D:12 4B 6C 81 86 1E 02 B3
    0E:CE 2F 7E BA 0A A4 DD 51

    Intreb deoarece stiu ca folosesc si TPS Special key....
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar astea 2 iti trebuie restul sunt useless.De special key (AES) nu e nevoie.

    08: AF AA 50 AC BB D8 26 3B

    0B:4F C0 61 86 E4 8C 35 7C

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele 2 key sunt prezente,dar nu se deschide pachetul....
    Mentionez ca rec are Firmware crd 4355-105 cu update de pe Frocus-fully update nu vrea...
    Ce sa fac?
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O idee,ceva?
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudata chestie. Da-mi link-ul catre patch-ul de la frocus pe care l-ai pus pe receiver ca vreau sa ma uit putin la el sa verific ceva.Daca vrei iti dau eu patch pe care merge acele canale.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe siteul Frocus este fisierul SRT4355 Concord 1.05 Full.zip linkul este asta: http://upl.frocus.net/index.php?lng=ro&get_id=293
    Nu ma deranjeaza sa-mi dai un patch ,sa verific si cu el....
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Patch-ul e ok (credeam ca au modificat baietii ceva prin el) si trebuie sa merga.Cred ca problema e alta , fa un nou tp scan(fta+$) pe acea frecventa ca am impresia ca receiver-ul are memorate codurile pid gresit.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat si Factory Reset si apoi scan.Nimik!L-am lasat in semnal mult timp....Nimik.Ce mai pot face?Pot sa rescriu softul?Daca da,ce sa execut (update,upgrade,full update)?Eu l-am patchhuit cu update,apoi la full nu a mai vrut....Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un restore after concord (il gasesti la strong files ) dar ai grija ca multi au bulit receiver-ul.Executi .bat-ul din arhiva si dupa aceea in max 7 sec introduci rec in priza.Dupa ce se inchide fereastra de dos mai astepti circa 2 min pana sa deconectezi receiver-ul din priza.Acum ai revenit la patch-ul vechi non concord construit pe baza softului original.

    Apoi incepi din nou procedura de patch-uire cu concord iei fisierul asta http://www.********.com/uploadget.php?id=12183 il incarci si acum ar trebui sa mearga Ab sat

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Offff....
    Am instalat patchul indicat de tine pe un receptor virgin.Decodeaza tot pachetul absat mai putin XXL.Asta era important ...Se deschide pentru cateva secunde si apoi revine in BLACK si apare "scrambled".De unde sa fie?Ce sa fie?
    In acel zip avem odata upgrade1.bat (asta a fost cel executat de mine)iar in 4355_new_loader.zip mai este un upgrade 1 bat.Care trebuie mai exact?Multumesc,nu insistam atat dar este pentru un prieten apropiat (eu am dream si 6355 dupa cum se poate observa in semnatura).
    Multumesc,sper sa-i dam de cap!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  15. #15
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar Eurosportul de ce nu mere pe un str 4355 evo cu patch concord si nici SRG

    Si in plus ce fel de cablu trebuie ptr a pune un patch?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. patch pt strong 4155 evo?
    By isaictudor in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2006, 20:49
  2. patch strong 4155
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 17th April 2006, 11:52
  3. problema patch 4155
    By clasix in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 12th January 2006, 16:48
  4. patch 4155
    By mOBY2 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 2006, 23:23
  5. 4155 after patch
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 9th April 2005, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top