Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: telecomanda ss2

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default telecomanda ss2

    am si eu o ruganminte pt cunoscatori.am fost sa imi cumpr o telecomanda pt ss2 si la magazinul x sicea ca nu vinde telecomanda fara placa eu am placa dar nu am telecomanda. tipul de acolo zicea ca se poate adapta orice telecomanda .intrebarea mea este cum sa adaptez telecomanda de al tv de exemplu sa mearga la placa ss2
    multumesc

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe acest site : http://winlirc.sourceforge.net/ gasesti programul Winlirc , montajul electronic de receptie in infrarosu pe care poti sa-l faci chiar si tu cu piese f. ieftine , poti folosi orice telecomanda pe care o ai doar ca la inceput Winlirc trebuie programat ca sa poata lucra cu aceasta telecomanda . Personal eu folosesc ProgDvb , Winlirc si montajul prezentat pe site-ul de mai sus . Prin incercari repetate am gasit o telecomanda din cele pe care le am care merge mai bine . Succes !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici o sa gasesti totul ce-ti trebuie:
    http://sli.ernu.net/forum/showthread.php?t=59

    PS Trebuie inregistrare
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: telecomanda ss2

    Quote Originally Posted by CHAMPY
    cum sa adaptez telecomanda de al tv de exemplu sa mearga la placa ss2
    Incearca telecomenzi.ro ; cca 200Ron ( in 2004 ) - adaptorul IR si eventual telecomanda

  5. #5
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: telecomanda ss2

    Quote Originally Posted by smv167
    Quote Originally Posted by CHAMPY
    cum sa adaptez telecomanda de al tv de exemplu sa mearga la placa ss2
    Incearca telecomenzi.ro ; cca 200Ron ( in 2004 ) - adaptorul IR si eventual telecomanda
    Ce dreaq, cu 250 RON şi ia omu' telecomanda cu SS2 lngă ea! Cum să dea 200 RON doar pe un rahat de telecomandă.

    @CHAMPY: AICI găseşti o interfaţă la 18 RON, la care poţi folosi orice telecomandă. Merită ncercat, atta vreme ct principiul telecomenzii SS2 este identic.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa imi cumpar o telecomanda originala de ss2 .are cineva idee ce prgram trebuie instalat ca sa si functioneze ca eu nui mai dau de cap am instalat si un program girder si tot nu ai dau de cap ,poate aveti careva si telecomanda la placa si ma luminati si pe mine
    multumesc

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut !
    Scuze , din graba pret senzor IR = 200 ron ( corect 20 ron )
    @CHAMPY instaleaza DVBviewer ; ai aici Winlirc si fisierul configuratie pt telecomanda originala SS2 .

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @CHAMPY
    Ai AICI tot ce ţi trebuie. Dezarhivezi şi copiezi pe HDD. Tragi un link pentru ts_winlirc.exe n Start/All Programs/Startup pentru a porni aplicaţia la pornirea PC-ului (dacă vrei). n fereastra principală pui la remote technisat_ts35. E vorba de fişierul de configurare, fără de care WinLirc nu ştie ce telecomandă foloseşti. Ulterior poţi face modificări, apăsnd pe Reconfigure.
    Succes!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai sus am plasat saitul dar nu stiu de ce nu mai este.
    Bine mai pun inca o data http://sli.ernu.net/forum/showthread.php?t=59 , de acolo poti sa copii si winlirkul deja configurat de mine pentru ProgDVB.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare. Am si eu un adaptor Irda pe care il folosem cand aveam un model de telefon mai vechi care nu avea bluethoot. Acest adaptor infrared care se conecteaza pe USB se poate folosi cu o telecomanda universala pt a comanda un ss2?
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat un senzor si i-am pus telecomanda.Functioneaza impecabil pe pc. Cand am vrut sa-l pun pe altdvb, pauza. Am downloadat si winlirc si winlircss2. Am folosit si fisierul acela technisat_ts35. Am pus-o sa si invete comenzile. Dupa toate incercarile astea, pe altdvb nu vrea sa functioneze. Ajutati-ma va rog s-o fac sa functioneze. Dati-mi si mie pasii care trebuie urmati, un sfat, ceva. Folosesc altdvb cu gbox.
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @amepas.... de unde ai luat senzor? Vreau si eu unu? intreb inca o data poate cineva stie: un adaptor Irda de la telefon poate fi folosit cu o telecomanda?
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu locuind in craiova, din craiova l-am luat. fac niste studenti de la camin. 15 lei
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista un program girger se numeste cu ala rezolvi problema pe orice program ai instalat pe pc.din el iti configurezi telecomanda pe ce vrei tu
    bafta .

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    girder am gresit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Key Telecomanda
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 28th May 2006, 07:54
  2. Key Telecomanda
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2006, 18:31
  3. telecomanda
    By vs2709 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2005, 01:07
  4. telecomanda.
    By multysat in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 24th July 2005, 21:28
  5. Telecomanda ss1
    By doctorul in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2003, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top