Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: CW???

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default CW???

    Pentru Crypto nu a aparut nimic la sectiunea placi? vad ca unora le merge pe diferite receivere..
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca merge pe orice mai putin ss2, iar ne-au tras TAPA.
    With love,
    Arcan

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe ce receptoare merge ca m-ati facut curios

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate am vazut in unele softcam-uri sunt si key pt cryptoworks!
    Dar emulatoare "canci"...
    Chiar nu stie nimeni nimic?

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut ca merg Dreamurile si multe altele. Pe Croteam sunt fel de fel de patchuri...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa a fost si cu seca2 daca va amintiti ,mergea aproape pe orice numa pe placi nu, dar o aparut s2emu in 2 saptamani .Speram sa
    fie asa si cu CW si in cursu saptamanii asteia sa se faca lumina si pe ss2
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2
    Asa a fost si cu seca2 daca va amintiti ,
    Parca nu ; si atunci si acum pe scule scumpe ( Matrix+Titanium initial / opos ;linux;t-rex )

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Io am comparat situatia seca2 la starea actuala a CWului adica cand deja se vede si pe altceva decat opos(matrix&titanium pt seca 2)
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ionut2
    Da ai dreptate, dar gresesti :
    nu a aparut s2emu, ci capi, si cred ca am asteptat cam o luna si pt capi (daca nu mai bine) si dupa alte 2 saptamani a aparut s2emu.
    With love,
    Arcan

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2
    Io am comparat situatia seca2 la starea actuala a CWului adica cand deja se vede si pe altceva decat opos(matrix&titanium pt seca 2)
    Cronologic ( evident cu aproximatie ) Seca 2 :
    - martie 2004 - Titanium+matrix
    - mai 2004 - Yanksee + 2 bin uri
    Restul perioadelor au fost relativ sincrone ( una / doua saptamani )
    Compara ca pret : emu pt SS2 / patch de receiver cu opos/t-rex/dreambox
    PS pe care receiver ziceati ca merge ?

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge pe Triple Dragon si pe Dreambox. Nu cred ca va apare ceva pt restul foarte curind si daca apare probabil ca va fi la spartul tirgului.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe Open-300 cu soft 4.81
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva, turci pregatesc schimbarea cardurilor logic ar fi da dar nu am vazut nimic "oficial". si daca o sa schimbe ca tv cabo atunci avem noroc.
    PS a aparut ceva nou pt tv cabo ca am vazut ca nici foxlife nu mai mere
    With love,
    Arcan

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by superarcan
    Stie cineva, turci pregatesc schimbarea cardurilor logic ar fi da dar nu am vazut nimic "oficial". si daca o sa schimbe ca tv cabo atunci avem noroc.
    PS a aparut ceva nou pt tv cabo ca am vazut ca nici foxlife nu mai mere
    se schimba si cele noi nu sint hackuite.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top