Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor am pierdut canalele italiene

    am antena pe hotbird .... am umblat prin setari si cred ca am reusit sa sterg toate canalele .... i-am dat apoi un autosearch si au revenit, dar nu mai vad canale 5, rete4, italia1, rai 1..... nu stiu ce am de facut, ma puteti ajuta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default canale italiene

    Se receptioneaza deci exista.Te sfatuiesc sa te uiti la www.flysat.com la satelitul hotbird,si sa vezi la canalele italiene ce frecventa de transpondere au si sa le introduci si apoi sa dai sa scaneze. sigur o sa mearga.Probabil sau schimbat frecventele odata cu lansarea noului Hotbird 7.Bafta!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: canale italiene

    Quote Originally Posted by dannic
    Se receptioneaza deci exista.Te sfatuiesc sa te uiti la www.flysat.com la satelitul hotbird,si sa vezi la canalele italiene ce frecventa de transpondere au si sa le introduci si apoi sa dai sa scaneze. sigur o sa mearga.Probabil sau schimbat frecventele odata cu lansarea noului Hotbird 7.Bafta!
    multumesc mult de raspuns, dar nu prea ma descurc, astept pana maine sa se deshida magazinul de unde am luat decoderul si o sa-i chem pe ei. sunt prea multe necunoscute pt mine

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca nu ai pe undeva prin menu Factory Set sau Default si atunci revii la setarile initiale.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Vezi daca nu ai pe undeva prin menu Factory Set sau Default si atunci revii la setarile initiale.
    asa ceva am gasit, dar imi cere pin

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default PIN

    Citeste in cartea receptorului care este PIN-ul din fabrica si-l introdu din telecomanda. Asta daca intre timp nu i-ai shimbat PIN-ul care l-a avut cu un altul

  7. #7
    Aburel
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: ajutor am pierdut canalele italiene

    Quote Originally Posted by julyana
    am antena pe hotbird .... am umblat prin setari si cred ca am reusit sa sterg toate canalele .... i-am dat apoi un autosearch si au revenit, dar nu mai vad canale 5, rete4, italia1, rai 1..... nu stiu ce am de facut, ma puteti ajuta?
    Ce receiver ai? Am patit si eu la fel cu echolite 790.
    Cu ultima versiune de soft nu aveam semnal pe anumiti tp, cu penultima aveam, dar gasea alte canale, de pe alte fregvente si am pus o versiune mai veche care merge ok.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by julyana
    ...asa ceva am gasit, dar imi cere pin
    In 99% din cazuri pinul este 0000. Poti sa mai incerci si 1111 sau 1234. Dar in cartea lui scrie sigur care este pinul. Ce receiver este?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Quote Originally Posted by julyana
    ...asa ceva am gasit, dar imi cere pin
    In 99% din cazuri pinul este 0000. Poti sa mai incerci si 1111 sau 1234. Dar in cartea lui scrie sigur care este pinul. Ce receiver este?
    este un topfield

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am o alta intrebare la voi ceea ce am facut eu este asa de grav? pt ca am fost la magazin si mi-au zis sa le aduc receiverul sa-l repare. N-as vrea sa platesc cine stie ce pret (ca au niste preturi pe aici) pt o nimica toata (dupa parerea mea), dar avand in vedere ca sunt femeie ei se dau mari experti. merci

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Romania
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca este grav ce-ai facut.Probabil l-au cerut ca sa faca ei scanarea programelor

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Codul pin la Topfield e 0000

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat (gratis), merci.

  14. #14
    1RoWareZ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default sal

    July sigur aratzi bine, din moment ce baietzii au schimbat codul la receiver,sigur nu mai e 0000 e ceva super criptat probabil de cate ori vei vrea ceva ,va trebui sa apelezi la service

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    luxembourg
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa se spune ....dar stii ce problema am acum, nu mai avem Spice si prietenul meu e cam suparat (nu ca-l interesa prea mult (zice el ), dar totusi din cand in cand se mai uita ). Deci eu trebuie sa mai merg o data la baietii sa le spun ca vreau Spice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor - am pierdut un transponder
    By ulenpas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 4th October 2006, 20:09
  2. Ajutor Cu canalele Discovery pe DIGI
    By satjunkie in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 2nd March 2006, 13:15
  3. Ajutor (ProgDVB-ul si canalele scanate)
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 9th January 2006, 01:13
  4. Pierdut...
    By xawiq in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 18th January 2005, 00:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top