Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default arisat ar-600 upgrade software


    where can i get upgrade software for Arisat AR-600 receiver?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    What software do you have in yours, please check 3.2.9 or 3.0.0.
    go to information and give the details shown
    Dstv HD PVR

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it is 3.2.9 my friend.

    can i put keys in this version? how?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    there is no upgrade softrware i know of for 3.2.9 but 3.3.0 upwards, remember if you try the software on the site, the whole receiver will switch off, and not even display will show after you try.
    if you must try remember you are heading for a worse situation than what you have now, because you wont be able watch anything from your receiver after trying. take care and consult if you need more details
    Dstv HD PVR

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    anywhere
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fmcruzjr
    it is 3.2.9 my friend.

    can i put keys in this version? how?
    give me your email add
    work to learn but dont work to earn....

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    here's my email add: [email protected]

    will be waiting then. thanks for your concern!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    anywhere
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fmcruzjr
    here's my email add: [email protected]

    will be waiting then. thanks for your concern!
    you have given the s/w version (3.2.9) of your receiver. i need one more information. could you pls tell me the loader version. the same can be seen in the system information
    work to learn but dont work to earn....

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    my friend, the loader version is 3.04. btw, hardware version is 1.0.2.

    thanks again in anticipation.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    anywhere
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chech ur mail......
    work to learn but dont work to earn....

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    viper... i didn't receive anything in my email. can u send it again? thanks

    [email protected]

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    anywhere
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i've resend the file. if still unsuccessful then empty your mail box because the file size was bit bigger otherwise give me another mailing address
    work to learn but dont work to earn....

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    M east
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No man u can upgrade from www.mytechdata.com
    Tech

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchandran
    No man u can upgrade from www.mytechdata.com
    you cannot, the softwares and loader are different, please read the whole topic, and try if you have the same software. you'll regret why you even tried.
    Dstv HD PVR

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default pls. help

    hi to all

    my stb ar600 was dead now after i upgraded its software to ver 3.7 that i got from mytekdata. the loader is untouch. the original is

    S/W VER VA-M 3.3.2
    H/W VER VA 1.0.2
    LOADER TP 3.11

    im looking for the original S/W ver VA-M 3.3.2. if anyone has this file i beg your kind consideration to pls. share it to me or any other help from anyone just to restore the life of my stb will be appreciated.

    Thank's

    Renphil

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by renphil View Post
    hi to all

    my stb ar600 was dead now after i upgraded its software to ver 3.7 that i got from mytekdata. the loader is untouch. the original is

    S/W VER VA-M 3.3.2
    H/W VER VA 1.0.2
    LOADER TP 3.11

    im looking for the original S/W ver VA-M 3.3.2. if anyone has this file i beg your kind consideration to pls. share it to me or any other help from anyone just to restore the life of my stb will be appreciated.

    Thank's

    Renphil
    Check here if it can help;
    http://www.maldiviandigital.com/forum399/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Software Upgrade for Dansat G.7
    By fmcruzjr in forum RDI - English
    Replies: 12
    Last Post: 29th June 2011, 12:32
  2. Software for upgrade
    By belloonline in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2006, 03:43
  3. arisat ar 500+ upgrade help
    By doso in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th July 2006, 01:21
  4. AR 600 arisat software 3.2.9 ?
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 5th April 2006, 13:55
  5. Software Upgrade
    By kleinfranken in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th January 2006, 23:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top