Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default General Satelite

    Salut pe toata lumea de aici ! am o problema cu un receptor GS FTA 6900 nu vrea sa mai mearga,cand i-l conectez la curent se aprinde led rosu dupa care intra i standby incerc sa pornesc din telecomanda si apare un 0 (zero), pe televizor nu mai apare nimic,POATE CINEVA SA MA AJUTE?nu ca ar fi forte scump dar daca se poate repara cumva,as vrea sa-l repar ma ajuta,Multumesc!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cunosc acest receptor insa cred ca era util sa ne spui ce a determinat acest fenomen. Ai pus patch, softcam pe el si dupa aceea s-a manifestat asa cum spui tu?
    Cea mai simpla interventie pe care o poti face si care sper sa mearga este sa-i apresti alimentarea cu curent electric vreo 5 minute si sa vezi ulterior daca a avut vreun efect pozitiv. Daca nu ... jtag.
    Poate are altcineva o idee mai putin "dureroasa" decat jtag?
    Succes!
    Gigel


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am patit la strong6130 exact la fel si am scris softul original si am scapat fara JTAG

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un receptor la care se duce sursa de tensiune foarte repede.Repara sau schimba sursa (e vorba de 1 sau mai multi condensatori care crapa).
    Am avut si eu probleme cu acest receptor.Stiu zeci de receptoare care au cazut.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    tulcea
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default ia verifia sa nu ai scurt intre rec si antena

    asa se manifesta un scurt
    sebloc rec
    are prot

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal @vali_tizu

    intradevar la acest aparat se strica des un condesator de pe placa de alimentare, dar.
    ce tip de placa are in el? (sint doua)
    tipul vechi are mufa de transmisie de curent pe mainbord mare.

    Dupa reparare tiasi indica softul de la NB3000
    http://www.sat-freunde.de/forum/files/1_145.jpg

    PS: daca iti trebe o placa alimentare noua, spune ca facem sa fie bun pretu.
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default General Satelite

    Multumesc celor care au raspuns la problema mea! cineva intreba cum sa intamplat mai exzact,deci receptorul erea cu patch sa intamplat in tim ce mergea sa blocat si gata,dar incepuse sa dea semne mai de mult adica ramanea fara semnal,il opream reporneam si mergea, deci ce vroiam sa spun este ca nu la schimbarea softului sa stricat,o sa verific toate condesatoarele de pe sursa,asta o pot face,dar cu jtag?nici nu stiu ce este!

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris01
    Dupa reparare tiasi indica softul de la NB3000
    http://www.sat-freunde.de/forum/files/1_145.jpg
    Poti sa dai mai multe detalii cum ar fi ce soft de NB este compatibil cu GS6900v1\v2 iar in topicul indicat de tine se spune ca telecomanda nu mai este compatibila cu noul soft.

    thx

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @soso
    se poate manipula acel *.bin ca sa mearga si telecomanda GS(humax)

    ce fel de user esti la "satfreunde"?

    ai titlul de insider?
    daca nu, ai citit un topic cam naspa ca astia cam diferenteaza intre useri normali si insider
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris01
    Banuiesc ca normal user, de la tine am aflat de acel forum si astazi am creat contul de user ca sa pot sa am access la topicul respectiv.
    Grüße

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. General Satelite cu probleme!!!
    By valy_tizu in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 5th May 2006, 01:19
  2. WATCH SATELITE ON 2 TVs???
    By Znox in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 15th March 2006, 19:10
  3. RAR and general (newbie)
    By voscon in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 12th September 2005, 03:26
  4. GENERAL QUESTION
    By shalini in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 5th January 1970, 20:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top