Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default PROBLEMA Go To X

    Ajutati-ma cu o problema, de cateva zile, DB-ul meu 500 S nu vrea sa mai miste antena, decat daca intru in settings si o misc manual! Am repus Gemini 2.4, 2.5, 2.7 ... si nimic, la fel face.Chiar daca ii memorez pozitiile satelitilor, tot nu o misca. Am incercat si cu un altul, degeaba. Ce este de facut? E bushit ceva la motor? I-am data si reset, si tot degeaba!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu un altul, degeaba.
    Banuiesc ca cu alt receiver ... ca nu inteleg foarte clar. Pai daca ai incercat cu alt receiver si tot asa merge si ai facut si reset - corect, presupun, adica aducere la azimut 0, apoi resetare din butonul de pe montura destinat acestui scop si apoi scoaterea din priza a receptorului, inseamna ca e o problema la motor.
    Daca as fi in locul tau, as rade tot de pe receptor, as pune o imagine proaspata si as mai incerca ...
    Vezi ca daca folosesti imagini de backup (nu stiu pe ce ai instalate imaginile - flash, USB, etc.) acele imagini vin cu diverse setari pentru motor, functie de locul de recepetie si configuratia de antena a celui care a facut backup-ul respectiv. De asemenea imagini e plin pe unele site-uri, precum Croteam. Daca folosesti astfel de imagini trebuie intai sa-ti modifici setarile la motor - sa fie bifat Go to X, latitudinea si longitudinea sa fie setate corect, etc.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.am incercat tot cu un DB500 si tot nu se misca cand ii dau comanda sa schimbe satelitul.
    2.am ras tot de fiecare data, si dupa ce am pus imaginea noua, am pus pet settings, am bifat si go to x, am pus corect si lat.si long. ..si tot nimic.
    3.am dat reset la motor din butonul de pe el, dar nu s-a dus la 0.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat reset la motor din butonul de pe el, dar nu s-a dus la 0
    Pai il pui tu la 0, prin actionare manuala est sau vest (pentru asta ar trebui sa ai un buton, sau doua pe montura, cu care actionezi motorul pana ajunge pe 0), dupa caz, adica functie de pozitia in care este. Daca nu il pui pe 0 montura nu se reseteaza cu trebuie, deci e important sa fie pe 0 cand apesi butonul de reset. Apoi ti apasat butonul de reset cat scrie in cartea tehnica a monturii si apoi scoti totul din priza.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...am facut si asa, si nimic! ..butoanele de pe motor nu merg, asa ca l-am pus pe 0 din receiver, si apoi i-am dat reset, am scos din priza, si nimic!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    D-TM
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu problemele tale si am rezolvat cu Satlook Digisat Pro.

    https://www.satplace.de/spnew/fronte...2e7da2d2c4acf9


    Ai m-ai putea incerca si cu un alt Reciever s-a faci reset la motor , dar varianta asta a mers la mine acum un an ; dar nu mai stiu modelul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    de-ro
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca fara settings.
    si eu am avut probleme cu unele sateliti dupa pet-setting update.
    Live-your-dream

    19°/16°/5°/-1° @75

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...am incercat in toate felurile! Am sa schimb motorul pana la urma! ..cred ca la el s-o fi bushit ceva ...multumesc de sfaturi!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500 - problema de FTP
    By vu5617 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 26th February 2006, 16:06
  2. problema lnb 2x
    By nikinba in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 5th February 2006, 17:02
  3. Problema cu Tp.1
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2005, 19:50
  4. Problema mea !
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th April 2005, 10:15
  5. Problema SS2
    By MooH in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd October 2004, 14:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top