Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar2 Problema clara fara rezolvare (se pare)

    placa skystar2 pare blocata pe o anumita frecventa, daca scanez astra 19 nu gaseste nimic pana la 12169, apoi gaseste aceleasi posturi pana la 12600, de zece ori viva, viva+ etc, apoi iar nimic cele pe care le gaseste merg perfect si se poate comuta intre ele fara probleme. Am mai multe placi, antene, pc etc. se exclud probleme de soft, drivere, lnb sigur este ceva legat de placa. Am citit, rescris eprom-ul. Din cand in cand isi revine fara nici o regula si merge perfect o jumatate de zi !?. Este v 2.3 si are un cooler de 4000 rot/min montat, deci nu-i problema de incalzire. Daca scanez hotbird, intervalul "pica" pe alte posturi (CCTV4 etc ) care merg perfect. Am "verificat" mai multe firme din zona TM care se ocupa cu asa ceva si am cheltuit deja aproape jumatate din valoarea uneia noi. Totusi ce explicatie poate sa aiba sa devina asa..o placa pentru fanii Viva ? ca despre CCTV4 ...
    Apropos daca cineva lucreaza la Viva si vrea sa aiba o placa "smart" care se "autoregleaza" pe frecventa de la serviciu... am una de vanzare

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cit ?

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ermala

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Cit ?" am inteles.... cred
    dar
    "ermala"... trebuie sa mai studiez.. rog detalii

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci sa inteleg ca acea antena pe care ai testat este reglata ok, adica cu alte placi sau receptoare prinde tot ce se poate pe Astra in zona in care esti. Pentru ca o situatie similara aveam cu o antena care nu era reglata ok, era cam mica si ajunsesem sa prind canale doar de pe anumite transpondere sau de pe alti sateliti.
    Din ce zici tu se pare ca nu prea e situatia mea dar in cazul asta numai un service te poate ajuta sau schimbarea ei pentru ca ceea ce se intampla trece peste posibilitatea de a o repara tu personal.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena este OK, am 70-90% semnal pe toti satelitii de la 42E pana la 30W in Timisoara (este offset pe montura polara). Cred ca am fost deja la cei mai buni pe care i-am gasit pt service in TM, si am primit chiar solutii de genul "sa o las acolo, in speranta ca mai apare o placa si prin comparare si inlocuire a anumitor integrate sa se determine defectul" rezulta clar ca placa mea la randul ei putea sa devina "donator" de integrate pt stabilirea altor defecte asa ca am ajuns cu ea pe acest forum. Cred ca trebuie o abordare de electronist, nu doar de utilizator cu destula experienta, adica eu (utilizatorul), si mi-ar prinde bine o adresa macar pt schema electrica sau bloc a placii. Pt poza http://www.progdvb.com/card_pics/ss2_2.3_front.jpg

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cum pot verifica skystar2 fara antena
    By mag in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 2nd May 2006, 01:55
  2. Problema Montura HH+SkyStar2
    By dadius in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 15th April 2006, 05:36
  3. REZOLVARE PENTRU PROBLEMA PRELUNGIRE SUBSCRIPTIE
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 3rd April 2005, 13:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top