Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar 2.3 si Windows XP SP2 se chinuie la butare

    Asadar Skystar isi ia IP-ul ala clasic cu 238.238 sau daca il las pe automat tot cauta reteaua .Mai am placa de retea de pe placa de baza dar ea nare treaba cu Skystar-ul .Am reinstalat driverul 4.2.2 si aceleasi simptome . Windoza se chinuie un minut si ceva pana pleaca . Cum dau Disable la Skystar , Windows nu se mai chinuie cand incarca la butare. Ce combinatii sa mai incerc ca nu-i normala chestia .

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui drv 4.30 cred ca nu o sa mai ai probleme..parerea mea

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Windows vede SS2 ca placa de retea. Si ca orice placa de retea are nevoie de un IP. IP care poate fi STATIC sau DINAMIC. Daca nu ii pui tu un IP STATIC atunci la bootare el va incerca sa gaseasca un server DHCP pentru asi asigna un IP DINAMIC dat de DHCP.

    SOLUTIA pune IP pe placa ss2 192.168.238.238 si subnetmask 255.255.255.0
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sp2 de obicei activeaza firewallul din windows xp la fiecare conectie ,deci si ss2-ul ti-l va vedea ca o placa de retea,incearca sa dai si la el disable la firewall

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam 50 sec pana intra in Windows . Sistemul se chinuie sa caute ceva ca bara de incarcare se cam blocheaza 10-15 sec. Iam dat si IP-ul la Trusted IPs in Firewall . Sa incerc si ultimul driver .

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact acelasi lucru se intampla si la mine
    si nu i-am dat de cap, m-am agitat o perioada dar m-am lasat pagubas
    bara de la butare se opreste de vre-o 4 ori sacadat, deja m-am obisnuit dar l-a inceput era ffff enervant
    eu am ss2 rev 2.6c; epox 8rda3+; gf2mx
    in win xp efectul este cel mai insesizabil pt ca in win me este dezastru la butare (asta in cazul in care reuseste sa buteze in cele din urma, am lasat odata comp sa booteze si m-am dus la piata )

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer sa fiu si eu intampin aceasi problema si am un Barton 2500+ cu nFORCE2 si cu SS2 rev 2.6c. Eu tin sa cred ca nu se intelege placa de SS2 cu placa video si de aia dureaza asa de mult la boot. Am schimbat si jumper-ul de pe placa SS2 (are un jumper care schimba IRQ) pt ca erau mai multe componente pe acelasi IRQ si am reusit sa-l fac sa nu fie mai multe pe acelasi IRQ dar degeaba....

    asa ca tind sa cred ca e ceva in sistem ce nu-i place. A si sa mentionez ca are adressa IP fixa cu subnet mask si tot tacamul...firewall dezactivat...

    m-am lasat pagubas momentan ca nu stiu ce poate sa aiba.

    Daca scot sau dezactivez placa SS2 imi incarca winxp in 15 secunde...cu SS2 imi ia 40sec...

    ce parere aveti?
    BV (RO)

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate e mb de vina ca si a mea e tot nforce2
    eu cred ca este de vina interferentele pt ca cei de la techisat recomanda ca placa sa nu stea pe slotul de langa cea video, iar la mine pe fiecare slot are alt comportament

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top