Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Pinnacle....hmmm :)

    Toata lumea vorbeste de SS2, ca e buna, ca e ieftina ca e si ca tot e, dar as vrea sa stiu pentru ca folosesc SS2 de un an si jumatate si m-am cam saturat de ea, poate sa ne spuna si cate ceva de Pinnacle cineva? Mai exact cineva care a testat ambele placi, sa zica daca exista diferente de calitate a imaginii, de sensibilitate a tuner-ului, probleme de soft...etc.
    Nu e o problema costul placii mai ales in cazul in care ar merita mai mult ca si avantaje fata de SS2.
    Va astept cu pareri.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Din romania
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pentru tine nu e o problema pretul de ce nu o iei tu sa incerci si sa ne spui si noua.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vraiste
    Friend
    Joined: 10 Dec 2004
    Posts: 25
    Location: Vulcanii Noroiosi

    Nick-ul si numarul de Post-uri spune f multe despre tine.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de calitatea imaginii raspunde video placa - ATI e recomandata

    de sensibilitate - sunt cele mai bune dupa parerea mea e NOVA, NEXUS 2.3 si clonurile lor - e doar specificatia tunerului ce se afla pe placa
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce te nemultumeste la SS2 ?Eu o am de 3 ani si sunt ff multumit de ea.Calitatea video este extraordinara.Nu vad ce s-ar putea face mai mult.Totul depinde de calitatea transmisiei .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jenel
    Ce te nemultumeste la SS2 ?Eu o am de 3 ani si sunt ff multumit de ea.Calitatea video este extraordinara.Nu vad ce s-ar putea face mai mult.Totul depinde de calitatea transmisiei .
    cand ai semnal la limita sau sublimita cu SS2 - atunci cu SS3 sau SS1 inca mai ai sanse sa receptionezi normal.
    Imaginea receptionata nare treaba cu nici un tip de DVBreceptor (soft) - si doar de codecurile instalate pe calc. si placa video care o folosesti.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am o placa pinnacle 400i, am crezut ca va merge mai bine decat SS2, de fapt la semnal e diferenta f. mica, problema e cu softurile, nu merge decat cu ProgDVB si MyTheater, cu AltDVB nu merge, imaginea e destul de buna dar nu am gasit diferenta mare fata de SS2, eu iti recomand SS1, a fost prima placa si a fost nemaipomenita, la toate, semnal, drivere, calitatea imaginii etc...
    diferenta de bani intre pinnacle 400i si SS2 nu e justificata...succes

  8. #8
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gmistrih
    eu am o placa pinnacle 400i, am crezut ca va merge mai bine decat SS2, de fapt la semnal e diferenta f. mica, problema e cu softurile, nu merge decat cu ProgDVB si MyTheater, cu AltDVB nu merge, imaginea e destul de buna dar nu am gasit diferenta mare fata de SS2, eu iti recomand SS1, a fost prima placa si a fost nemaipomenita, la toate, semnal, drivere, calitatea imaginii etc...
    diferenta de bani intre pinnacle 400i si SS2 nu e justificata...succes
    Pinnacle PcTvSat merge cu AltDVB Iti ttrebuie Dev_Pinnacle.int si Dev_Pinnacle.ver Le gasesti pe pagina lui @altxro!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si io ca mere Alt Dvb cu cele amintite mai sus pe pinacle dar parca imaginea e mai rea ca si cu prog dvb In rest numa de bine despre aceasta placa
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  10. #10
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2
    Confirm si io ca mere Alt Dvb cu cele amintite mai sus pe pinacle dar parca imaginea e mai rea ca si cu prog dvb In rest numa de bine despre aceasta placa
    Depinde de filtrul grafic ales!

  11. #11
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De cand cu AltDVB 2.x am si sters ProgDVB si MyTheatre de pe PC!
    Pinaccle se intelege de minune cu placa video ATI, codecuri de Cyberlink si uneori Nvidia. Ma mai joc din cand in cand cu ele. (codecurile)
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci sa inteleg ca Pinnacle nu isi face banii si ca ar fi o solutie doar in cazul in care as avea conflicte intre SS2 si anumite palci de baza (mai ales Asus).
    Pana acum am avut o placa Ati dar sincer fata de noul Gforce pe care l-am achizitionat, calitatea imaginii era mai mica cu aceleasi codec-uri si filtre grafice.
    In cazul asta intre SS2 si SS1 ce diferente mari ar fi in afara de fatul ca face redare hardware? Pretul din cate stiu este destul de mare, se gasesc greu si atunci mai bine nu ar fi un Dreambox?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te-ai gandit ,dac vrei sa faci o inregistrare cu DM 500 cum o sa o faci? O sa ai nevoie si de o placa de captura video buna(sa poti ajunge la calitatea lui SS2).Pe mine cel putin acest aspect ma face sa nu iau un DM 500,plus cabluri trase prin casa,ocupat TV,DM si calculatorul.Cam mare deranjul si munca.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2+Pinnacle

    Io am pus in acelasi calc un SS2 si un Pinnacle PcTvSat.
    Cu AltDVB2 merg bine cele 2 placi cu un plus de 20% sensibilitate la Pinnacle PcTvSat.
    Nu am inteles la ce e bun un receiver de sat chiar si DM, daca acelasi lucru poti sa faci cu o placa PCI deoarece toti avem calculator.

    Aurel

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca va stept cu un sfat clar intre SS1, SS2 si Pinnacle. Cum le punem in top? Ce locuri le acordam?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 27th December 2005, 17:16
  2. ss2 vs pinnacle?????
    By sacco1 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 7th October 2005, 20:28
  3. Pinnacle
    By anaconda_max in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 1st February 2005, 15:08
  4. Pinnacle cu ALT-DVB
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 23rd August 2004, 15:23
  5. pinnacle - Alt Dvb
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th June 2004, 19:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top