Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NOU patch 6xxx - TPS Polsat Conax Cabo !!!

    Noul patch si keyle aferente ... deschid tot !

    Mihai

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, @mihaip
    E ok cu patch-ul, dar se pare ca baietii calaresc pe CAPI in aceste zile...
    As da orice, ca sa vad un CAPI pentru Strong 6xxx
    Am eu o presimtire, sau cineva se va ocupa si de acest lucru.

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Zau daca inteleg ceva ....

    @rz+ Zau daca inteleg ceva ... ce-i CAPI ?

    Dupa cum a-ti vazut Nagra face AU pe Cabo si Polsat !
    Promisiunea ca Via va face AU ... greu de verificat ...
    Ciudat ca ****** TMF tot nu merge ! ... poate o fi o anomalie ...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CAPI=SUKA2
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exact un nou ''presedinte'' pentru Skystar2 (dupa ce S2emu s-a dovedit incapabil in lupta cu suka2)
    De asta zic ca nu ar fi imposibil de realizat un astfel de soft si pentru Strong 6xxx

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Nooo hai La Multi Ani colega ... Cu *.urtuuu din 19.11.2004 + Patch.bin ala din 30.12.2004 de la croat + Keys de la tine Maria TA mere de hurduie si bubuie TMF pe 6125.

    Probabil ca anomalia consta in faptul ca, prin aceeasi metoda, pe un receiver mere si pe altul face ca BLANK-ULESCU ... Heeee Heeee

    ovex

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai lucrurile stau cam asa ....

    Cei de pe Croteam ... copiaza de pe RDI ! exceptind cele postate direct de energyps2 ! .... patchul nou este primul aparut oficial dupa data de 12 dec 2004 ! tabela de chei este una originala la care s-a facut update manual ! din pacate procedura softcam nu functioneaza corect ... asa ca am luat ultima tabela originala si am actualizat ochiometric ... azi o sa aveti o tabela de chei la zi dupa Match1 ! Este evident ca una din combinatiile Patch-Tabela este ultima functionala ! ... pe ****** ....
    Strucrura modulara loader, aplicatie, patch, chei, canale presupune o anumita gestiune de adrese de implantare a acestor componente si a punctelor de intrare in patch cu deosebire ! eu cred ca ... ansamblul aplicatie+patch+keys trebuie incarcat in secventa pentru ca mecanismul de adresare sa-si poata rezolva referintele ! o sa verific dupamiaza ! Mesterul OVEX ca deobicei la obiect ! sa traiesti !

  8. #8
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    abia astept sa il pun si eu..
    @mihaip
    or sa fie probleme la aplicarea patch-ului, mai exact..cum facem sa stergem tot..
    factory reset face asta, sau cum?
    vreau sa o iau de la capat putin..pentru exercitiu

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @backup_2k

    Chinurile "renasterii" lui 6xxx sufera 5 etape de flash-uire, cu settings cu tot, folosind vreo 4 utilitare diferite. Daca tragi trainning de durata le inveti pe "derost" ... daca nu ... tra' sa fi cu nasu intruna in "readme". Nu-i ca la HUMI, unde cateva dintre etape sunt tot module separate, dar incluse intr-un singur fisier, programabile pe rand automat, printr-un singur click cu un singur utilitar.

    Adica este MANUALAH de tot pachuirea lui 6xxx si totodata, plina de farmec

    Aici se vede "meseriashu". Statistic, nu-s atitia care se plang de diverse, dupa pachuirea lui HUMAX, cati sunt cei care intampina dificultati dupa patchuiala lu' STRONG ...

    ovex

  10. #10
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @ovex, prea multa filozofie..strica
    oricum prinde bine un overview pentru cei mai incepatori..

    pasii ii stiu i-am mai facut, insa @mihaip zicea ceva..ca dupa aplicarea multipla a mai multe patch-uri, apar probleme.

    CUM EVITAM ACELE PROBLEME?!

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu cred ca am zis asa ceva ....

    Nici vorba ! structura modulara a acestui sistem patch permite reincarcarea componentelor ori de cate ori este nevoie ! autorii patchului au gandit un mecanism prin care legaturile intre componente sint asigurate ... asta este adevarat cu conditia sa nu existe anomalii de programare ! ... nu are legatura cu numarul de reincarcari ! Dupa cum s-a vazut deja , componenta ceea mai stabila este aplicatia , asta pentru ca vizeaza functiile disponibile pe interfata garafica si/sau interfata cu noi sisteme de decriptare , evident asta se intampla rar ! in ordine ca stabilitate urmeaza patchul ... el se schimba ca raspuns al atacului providerilor ... vezi cazul TPS sau Cabo ... componenta ceea mai volatila este evident tabela de keys ! dar ... si aici ... functia de AU ... a simplificat viata amatorului de Polsat ( inspecial ) si Cabo ! Lista de canale este un caz aparte ... practic ea poate reflecta preferintele individuale sau incarca ca si Boot-ul o singura data la inceput !
    Ovex are dreptate ! acest patch calca pe urmele celui de la Hummy fara a se ridica la nivelul de automatizare de acolo ! fara doar si poate este cel mai evoluat dintre patchurile zise "ordinare " ... vorba lui "meseriash" !

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Transylvania
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va rog sa-mi scrieti si mie pinul cu care se editeaza cheitzele...multumesc
    -You gonna die one day...-
    (disappointed?...too bad!...)

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci:
    Meniu > Instalare > Setare sistem > Informatii despre sistem > 4225
    Din butonul alb (''i''), volume +/-, channel +/- se fac trecerile/setarile pentru provideri, sisteme, key
    Foloseste mai bine utilitarele pentru modificari... e mult mai practica metoda.

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default de unde iau patch si cum fac?

    Am si eu un receptor strong SRT6011 si vreau sa stiu cum pot sal patch-uiesc.
    De unde downloadez patch-uri.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hnelutu View Post
    Am si eu un receptor strong SRT6011 si vreau sa stiu cum pot sal patch-uiesc.
    De unde downloadez patch-uri.
    De pe frocus.net

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PREMI PATCH 6XXX !!!
    By rz + in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 13th August 2006, 03:42
  2. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46
  3. Din nou AU pe POLSAT! (Patch-ul pt. Strong 6XXX)
    By rz + in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 7th May 2005, 13:07
  4. Replies: 0
    Last Post: 10th January 2005, 20:33
  5. NOUL PATCH PT 4155EVO(TV CABO SI POLSAT)
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd December 2004, 15:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top