Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Cyfra pe SS2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default Cyfra pe SS2

    Mere testat 100% cu Capi.dll de pe dvb.lv

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si Prima fila

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg...taq*,c*fra,SKY.
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Interesant

    Sal
    Interesant ca deschid tot in afara de hbo2 de pe c*fra si acest lucru l-am observat si cand s-a mai deschis acest pachet.
    Am incercat si am luat si frecv de pe lyngsat, am scanat dar nimic.
    Am la ce sa ma uit dar nu sunt in clar cu fenomenul acesta :P :P
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge si HBO2 cu ProgDVB si CAPI.

    Merge si HBO2 cu ProgDVB si CAPI.

    Numai de bine ! Asteptam Nagra 2 !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge aia , merge aia, dar nu spune-ti nimic, vedeti doar voi,
    nu-i normal sa pune-t si un link si ceva explicatii, cum functioneaza?

    se presupune ca santem pe un forum, nu la pagina de stiri din ziare...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default merge aia , merge aia, dar nu spune-ti nimic,

    Draga Bogdanel2 daca ai sa citesti mai bine ce s-a scris ieri pe RDI la aceasta sectiune ai sa afli tot ce trebuie sa stii ca sa mearga si la tine..si gasesti si linkurile care i-ti sunt de folos!
    tre sa te invete cineva?!...vad ca esti mentor ce drak!?
    CU STIMA SI S-AUZIM DE BINE

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ma nu fiti rai ce naiba...daca am fi uniti si am da raspunsuri mai prompte si mai exacte de fiecare data nu credeti ca s-ar vedea mai multe si mai repede?Ce daca omu e mentor,poate el nu s-a cramponat asa cind i s-a cerut ajutorul,e urit sa ajuti si apoi sa primesti suturi in fund...
    Uite bogdan2 ce trebuie sa faci :
    Ia dll-ul asta de aici:
    http://dvb-upload.com/index.php?acti...load&pid=19679
    baga-l in directorul cu pluginuri (daca folosesti ProgDVB lasa-l in directorul principal) si keys.bin baga-l in directorul principal indiferent de programul care-l folosesti
    daca keys.bin care e acolo nu e ok ia-l pe asta de aici:
    http://members.lycos.co.uk/etidg/keys.bin
    apoi deschide programul opreste yanksee si/sau s2emu si da-i start lui Capi daca nu a pornit singur and enjoy
    Eu unu nu pot sa vad nimic cu el..am antena fixa pe thor si pt pachetul orbit in suka2 cica inca nu ar fi key dar tie si celorlati sper sa le foloseasca

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    10x edy
    am incercat aseara pe la ora 3 noaptea...si nimic, nu se deskidea nimic

    mai e vreo smekerie? TT Trick 1.50 ?
    o sa mai incerc in dupamiaza asta...
    la voi mai merge?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bogdan2
    10x edy
    am incercat aseara pe la ora 3 noaptea...si nimic, nu se deskidea nimic

    mai e vreo smekerie? TT Trick 1.50 ?
    o sa mai incerc in dupamiaza asta...
    la voi mai merge?
    sa deactivezi celelalte pluginuri, sti, nu? (si lasai timp dureaza mai mult ca s2emu pina deschide)
    tt trick e doar pt. ss1 (hardware)

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai ss1 am, rev 1.3 dar nu cred ca conteaza revizia..
    am dezactivat celelalte plugin-uri le-am si scos din dir progdvb
    si tot nu se vedea...nu prea le-am lasat timp pana sa deskida...
    dat nici tt trick nu aveam, o sa mai incerc azi...
    10x

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tie iti trebe trick neaparat, nu mere altfel

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Skystar 1 merge si cu clasicul multidec 9.2,fara nici o problema...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Germany
    Posts
    302
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @edy_smf
    PERFECT IN 5 MIN SA LUMINAT S2 pe SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cyfra+ ??
    By cuneyt in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th June 2006, 09:58
  2. CYFRA+
    By nazaks4 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th June 2006, 02:32
  3. Cyfra+
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 3rd November 2005, 15:52
  4. cyfra + ?
    By Ali4u in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 17th May 2005, 00:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top