Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Cabo - down!!

    Se pare ca baietii de la TVCabo s-au suparat si ne-au innegrit ecranele...Cu DragonCAM(Predator 3.41) = black screen...
    Alte confirmari
    Salut Prieteni!


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dreptate. S-a stins definitiv lumina pe 30W.
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se confirma dezastrul pe mai multe forumuri. S-a dus...Mai e un firicel de lumina la 30W: Mediapark.

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe Dreambox merge.
    Edit: merg Fox-urile. Vad ca MTV-urile si Losmundo nu merg


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..sa fie vorba doar de o mica schimbare de cheite in cazul lui TV Cabo?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In prezent merg Fox-urile si Disney Channel. Restul e intuneric...Daca cineva a vazut mai multe si poate confirma...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    In prezent merg Fox-urile si Disney Channel. Restul e intuneric...Daca cineva a vazut mai multe si poate confirma...
    Faci putin confuzie...Disney si FOX este separat de TVCabo... Apartin de Retevisión
    Salut Prieteni!


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E adevarat. Nu m-am exprimat corect. Vroiam sa spun de fapt pe unde mai e lumina. Deci alea si Mediapark.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    LISABONA
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am aflat ca tv cabo,este in revizie si azi vineri,nu va functiona cum trebuie,nici cei care platesc nu au avut semnal,tv cabo functioneaza dar nu toate canalele,care nu functioneaza sant in revizie,iar d+ este ok,pe mvision.
    DIGI TV,MAX TV,MVISION 7000 E+,MVISION 9080 USB,CAS 3,MATRIX REBORN,ASTRA 1,ASTRA 2,HOTBIRD,NILESAT,SIRIUS,HISPASAT

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 05:45
  2. TV CABO
    By pferreira in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 22:10
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 13:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th October 2005, 00:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 01:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top