Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
 1. #1
  barna_usa
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default De Olaroiuu numai de bine !!!!

  Pacat ca-si bate joc de o echipa cu nivel. S-a vazut clar ca steaua e superioara acestor clowni de la boro. Nu inteleg de ce a tinut olaroiu echipa in loc pana in minutul 90 cand era clar ca jocul in aparare nu functioneaza, atacul trebuia imediat lansat dupa egalare!  edited mesage

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  603
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Total de acord!
  Cind Zenga sau Protasov au pierdut, jiji i-a facut varza. Acum, tacere...
  Totdeauna gasesti ceva de invatat

 3. #3
  Member Mentor
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  800
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ce avetzi fratilor cu Olaroiu?.....a facut careva din cei precedenti mai mult?......fiti obiectivi........
  Cu respect,
  Nico
  [img]http://www.********.com/upload/rdi.gif[/img]

 4. #4
  Discovery back on RCS! Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,547
  Posts Thanks / Likes

  Default Re: ****e la olaroiuu!!!!

  Quote Originally Posted by barna_usa
  Un cacat in ploaie care a futut directia echipei timisorene si acum face acelasi joc cretin si la Steaua.
  Pacat ca-si bate joc de o echipa cu nivel. S-a vazut clar ca steaua e superioara acestor clowni de la boro. Nu inteleg de ce a tinut olaroiu echipa in loc pana in minutul 90 cand era clar ca jocul in aparare nu functioneaza, atacul trebuia imediat lansat dupa egalare!
  Ma cac in sapca lui de bou ordinar sper ca becali sa-i traga una in freza aia de handicapat
  E normal sa fi suparat, dar vorbele tale sunt pentru forumul offtopic...
  Si Olaroiu poarta vina pentru ceea ce s-a intamplat aseara, dar nu este singurul vinovat!
  Salut Prieteni!

  RCS - Redati clientilor canalele tematice Discovery!

 5. #5
  Silver Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Location
  Timisoara
  Posts
  2,363
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by nico
  Ce avetzi fratilor cu Olaroiu?.....a facut careva din cei precedenti mai mult?......fiti obiectivi........
  Cu respect,
  Nico
  Nu uita ca Protasov are meritele a mai mult de jumate din performanta facuta in Europa de Steaua. Olaroiu are doar 3 victorii in 8 meciuri jucate in Europa.


 6. #6
  Keep believin` Expert
  Join Date
  Jun 2004
  Location
  46.91°N 25.36°E
  Posts
  1,689
  Posts Thanks / Likes

  Default

  No comment, doar ca Steaua nu-i de botu` lu` Olaroiu!
  1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 7. #7
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2004
  Posts
  272
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Eu as zice sa schimbati titlul ; astfel de cuvinte nu-si au locul aici

  se poate critica si fara sa se foloseasca asemenea cuvinte
  Dubito ergo cogito...
  Cogito ergo sum :>

  Dreambox7000s/STAB HH120

 8. #8
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Craiova
  Posts
  1,227
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Este adevarat ca Olaroiu nu este singurul vinovat, dar tot atat de adevarat este ca cel mai mare vinovat este Olaroiu.

 9. #9
  Bunic Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  1,311
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mai fratzilor care atzi vazut meciu va intreb de ce dadeau Stelishti pasuri direct la Englezi evitau sa paseze la colegi lor,sha ca parerea unui afon de fotbal e ca Stelishti sant beshinoshi shi ma intreb cum de au ajuns pana in semifinala.

 10. #10
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Apr 2006
  Posts
  12
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sorin GHIONEA
  Atât de slab încât a regizat un număr de coregrafie cu celălalt măscărici, Carlos, împiedicându-se la un moment dat unul pe altul, ca doi clovni. A prins aere de Obor, deşi din buletin îi cade încă ţărâna.
  RECOMANDARE: O pereche de ochelari şi un senzor de detectare a tot ceea ce mişcă în jurul lui pe o rază de 10 metri. Poate aşa o să fie în stare să reacţioneze în timp util.

  VictoraŞ Iacob
  Godzila noastră n-a speriat pe nimeni, dovedind că nu-i de-ajuns să fii mare pentru a nu fi şi prost. Victoraş de la oraş a fost soluţia de faliment a atacului nostru, dar jucătorul are scuza de a fi revenit după o pauză mare.
  RECOMANDARE: O pauză şi mai îndelungată, deoarece echipa începuse să meargă şi fără a avea un stâlp de telegraf în avanposturi.

  Florin LOVIN
  A clacat lamentabil în meciul vieţii lui, părând un cocostârc rătăcit pe o stradă aglomerată. N-a făcut nicio deposedare şi mai avea puţin şi se apăra pe linia porţii!
  RECOMANDARE: Dacă ai avea bun-simţ, ai solicita să devii jucător liber şi să pleci apoi gratis la Letea Bacău, acolo unde de fapt îţi este locul! La Steaua arăţi precum un babuin în centrul New Yorkului!

  Daniel OPRIŢA
  E cert că în cap mintea-i stă lejer, însă nu ne aşteptam să fie atât de bezmetic. Ca să fim precişi, Opriţa s-a plimbat, scuzaţi asocierea, ca un ... într-o căldare.
  RECOMANDARE: Un curs de orientare turistică, aplicabil şi pe terenul de joc. Şi nişte exerciţii de dezvoltare a minţii. Ar putea începe chiar cu un X şi 0, dacă nu crede că trece deja la nivelul doi.

  Dorin GOIAN
  Finalul l-a găsit penibil, amintindu-ne că e totuşi un produs al Forestei Fălticeni, consacrat la FCM Bacău. Ambele formaţii, pe cale de dispariţie.
  RECOMANDARE: Ciocu’ mic şi capul jos, Dorine, cu toate cele cinci goluri ale tale date în UEFA! Am fi preferat să pui piciorul în faţa lui Riggott decât să păşeşti ca o girafă prin jungla careului propriu.

  CARLOS Alberto
  Se vede că nu are clasă, ci e mai degrabă un saltimbanc care încearcă să impresioneze prin trucuri obosite.
  RECOMANDARE: Să plece de unde a venit, fie la cules de portocale, fie la dresaj de maimuţe în Congo, această ultimă postură avantajându-l datorită stilului asemănător.

  Gabriel BoŞtinĂ
  Putea fi unul dintre jucătorii-cheie ai lui Oli, însă a fost cheia pentru adversari, care au deschis toate porţile pe partea lui. După care englezii l-au încuiat pe el afară şi i-au arătat degetul mijlociu prin gard.
  RECOMANDARE: Studiul aprofundat al poveştilor cu Păcală şi încercarea găsirii unei explicaţii pe înţelesul lui a isprăvilor eroului popular, fapte ce i se potrivesc de minune.

  Mirel RĂdoi
  Oltenaşul ăsta, care n-a făcut niciun meci mare, e antipatic foc şi pentru că râde la orice glumă şuierată a naşului Gigi Becali, campionul aiurelilor scoase pe gură.
  RECOMANDARE: Mirele, pleacă repede de la Steaua, cât te mai vrea cineva! Lasă-l pe Gigi Becali, că nicio ovină n-a ajuns regele animalelor, drept pentru care nici vreun oier nu va conduce vreodată lumea!

  Nicolae DICĂ
  S-a pierdut total, mai ales după ce a primit acel avertisment aiurea care nu i-ar fi permis să joace finala. Atunci parcă şi-a pierdut minţile şi le-a întunecat şi pe ale altora.
  RECOMANDARE: Un curs de yoga, pe tema stăpânirii de sine, şi o discuţie cu Maradona, singurul care l-ar putea învăţa cum să dea cu mâna fără a fi văzut de arbitru.

  PETRE MARIN
  Benzile s-au transformat în bulevarde pentru jucătorii lui Middlesbrough, fundaşul pipernicit, botezat jignitor Roberto Carlos, părând un gândac pe gazonul lui “Boro”.
  RECOMANDARE: Una singură: Lasă-te! Petricică, eşti penibil, tată, şi ne faci pe toţi de râs, din toate punctele de vedere, de la estetic la fotbalistic!

  George OgĂraru
  A redevenit genul de visător care gândeşte mult şi face puţin. Din păcate, joi, tot ce a gândit a fost prost, iar tot ce a făcut a fost prost gândit.
  RECOMANDARE: O cură de dezintoxicare în faţa televizorului, care să-i arate adevărata imagine fotbalistică, nu cea pe care se chinuiesc să i-o creioneze alţii.

  MihĂiŢĂ NEŞU
  Părea un mieluşel scos din turmă şi pregătit pentru a sătura o gloată de canibali. Puştiulică ăsta ne-a curăţat şi cu Rosenborg!
  RECOMANDARE: În primul rând, o cosmetizare a înfăţişării, deoarece arată ca Pinocchio, varianta blondă şi creaţă. Apoi, orientarea către un sport care nu necesită forţă, ci, eventual, doar prezenţă fizică.

  Eugen BACIU
  Practic, e jucătorul degeaba. Degeaba a semnalat toată lumea că n-are ce căuta la Steaua, unde a venit tot degeaba, şi aşteptăm să plece, cum altfel, decât tot degeaba.
  RECOMANDARE: O încercare de rentabilizare a existenţei în fotbal nu i-ar prinde tocmai rău, deoarece de bolovani ne-am săturat până peste cap.

  Daniel BĂLAN
  Musca fără cap sau un aiurit la porţile Raiului. Căpcăunul alerga de nebun cu mingea de-a lungul tuşei şi a greşit esenţial la faza care a declanşat ultimul gol al meciului.
  RECOMANDARE: O funie bine unsă cu săpun. Nu, nu trebuie să şi-o pună de gât, Doamne fereşte! I-ajunge să încerce să prindă mingea cu ea, iar când va reuşi, atunci să mai intre pe gazon.

  Mihai Stoica
  Îngâmfatul ăsta cu fiţe de oraş e întruchiparea Apocalipsei la Steaua. Când campioana făcea istorie adevărată în Europa, MM trăgea capra în porumb pe Lunca Dunării, iar acum a ajuns să-şi dea cu părerea despre fotbal şi despre Champions League.
  RECOMANDARE: O rezervare la tren pe ruta Bucureşti - Galaţi, dar cu bilet neapărat doar dus. Îi plătim noi dacă nu mai are biştari. Şi apoi să nu mai auzim de el, că ne-a infectat destul!

  GIGI BECALI
  Ar trebui să se autointituleze Very Important Păcălici şi să-şi agaţe de Maybach simbolurile ruşinii supreme. S-a visat Mihai Viteazul şi s-a trezit Bulă.
  RECOMANDARE: Omul e dus rău cu capul şi nu credem că îi putem găsi vreun leac. S-ar putea întoarce totuşi pe câmp, printre oile sale, oricum mai credincioase şi mai inspirate decât cele pe care le plăteşte să stea în ghete.

  Cosmin OlĂroiu
  A greşit tot ce a putut greşi, dovedindu-şi limitele. Se laudă că e fan al fotbalului italian, dar a studiat probabil doar dezastrele din Il Calcio, pe care le aplică acum la noi. Joi s-a inspirat din celebrul AC Milan - Liverpool, 3-3, în finala Ligii Campionilor, când englezii au revenit de la 0-3.
  RECOMANDARE: În primul rând, un curs de deprindere a bunelor maniere, apoi unul de modestie şi, nu în cele din urmă, unul de fotbal. Deocamdată e un căţeluş cu privire de doberman, care, atunci când juca, ne enerva pe teren că nu ştia nimic, iar acum ne enervează de pe bancă, pentru că n-a învăţat nimic.

  Pro Sport

 11. #11
  Discovery back on RCS! Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,547
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Acum vroiam sa postez si eu caracterizarile din Prosport...
  Salut Prieteni!

  RCS - Redati clientilor canalele tematice Discovery!

 12. #12
  I'm the MAN Expert
  Join Date
  Dec 2002
  Posts
  1,746
  Posts Thanks / Likes

  Default

  in concluzie: E prosti toti...)

 13. #13
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2005
  Location
  BELGIA
  Posts
  355
  Posts Thanks / Likes

  Default

  HAI BAIETI SCHIBATI NUMELE TOPICULUI _CE DRACU NU SUNTEM LA USA CORTULUI.

  titlu schimbat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. E MAI BINE ASA!?
  By marian13 in forum DREAMBOX
  Replies: 9
  Last Post: 15th February 2006, 15:15
 2. bine v-am gäsit
  By mwm in forum RDI - Satelit
  Replies: 18
  Last Post: 13th January 2006, 20:58
 3. Sa Traitii Bine
  By Konndor in forum RDI - Satelit
  Replies: 27
  Last Post: 2nd October 2005, 14:58
 4. Bine v-am gasit!!!
  By Fat_frumos in forum RDI - Satelit
  Replies: 13
  Last Post: 4th August 2005, 07:04

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top