Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Transilvania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default ECHOLITE 790 pe Focus Sat

    A incercat cineva la lege 2 receptoare ECHOLITE 790 pe Focus Sat (ma refer la sharing ).?
    Si tot in legatura cu focus sat. Trebuie sa cumpar CAM Viaccess (e cam scump 210lei) sau imi dau ei de la ei tot ce imi pentru ECHOLITE 790?
    Montura H-H cu comanda DiSEqc 1.2 merge pe ECHOLITE 790?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Echolite 790 nu necesita cam deoarece are cam universal inclus (nici nu are loc de cam , modelul 880 are loc pt. 2 camuri ) , intrebarea este alta pentru cei care cunosc : daca merge cartela de Focus pe Echolite 790

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ECHOLITE 790 pe Focus Sat

    Quote Originally Posted by bse
    A incercat cineva la lege 2 receptoare ECHOLITE 790 pe Focus Sat (ma refer la sharing ).?
    Si tot in legatura cu focus sat. Trebuie sa cumpar CAM Viaccess (e cam scump 210lei) sau imi dau ei de la ei tot ce imi pentru ECHOLITE 790?
    Montura H-H cu comanda DiSEqc 1.2 merge pe ECHOLITE 790?
    Merge tot ce ai intrebat (sharing cu cartela focus, montura HH, etc). Nu am inteles la ce-ti trebuie cam viacces ? ptr. focus? pai astia au codarea in conax. Echolite 790 are cititor de cartela universal (cam intern) care recunoaste si cartela viacces (MAX), conax (Focussat), etc.
    ROMANIA ... te pup !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Transilvania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand am spus de CAM Viacess m-am gandit la Max TV. (nu stiam ca Focus Sat foloseste conax). Sunt nou in domeniu si nu le stiu chiar pe toate(tot ce am invatat e de pe forum).

    Cititor de cartela universal (cam intern)? Cateva explicatii daca se poate.(in cazul max tv si focus sat).

    Stiu ca plictisesc pe multi cu intrebari "simple", dar sunt incepator si chiar am nevoie de ajutor. Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
    By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 21:03
  2. echolite 790
    By ionel62 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 12th October 2006, 09:47
  3. echolite 790
    By ionel62 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 22nd September 2006, 06:25
  4. Echolite 790
    By duhh in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 11th July 2006, 07:37
  5. ECHOLITE 790 CNX
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2006, 20:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top