Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default totushi, ce placa de 2 lei...

    De vreo saptamina trag tare pe Humax 5400 cu seca 2, partea proasta e ca nu-mi prea convine captura pe tv tuner. Astept sa apara soft pentru ss2, incerc sa ma implic, sa decompilez un source-code pentru s2emu (m-a si uimit polonezul ce solutzie ieftina a gasit prin folosirea .bin-ului de humax key), in sirsit, fac lumina si pe ss2, in schimb constat ca din sky italia prind cam o treime din canale. Verific pe Humax - semnal corect, 25 la suta, imagine curata. Ss2 nimic, semnal 34 la suta. Concluzia - cel mai de rahat tuner posibil - s-ar putea ca, realmente, placa asta sa nu-si justifice nici macar pretzul asta (care multora li se pare mic)...

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma rog...dar tot e mai convenabila decit sa stau cu tot felul de improvitatii pt capura unui film sau altceva pe PC...prefer decit sa am placi de captura si o mie de cabluri cu zeci de receivere legate de pc...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar tunerul de ss2 este foarte slab...pacat de suportul hard si soft oferit de pc...
    eu am luat un ss2 usb ca am crezut ca-i mai bun dar m-am inselat si am dat o gramada de bani pe el.
    este posibil sa se schimbe tunerul din ss2 cu unul mai performant.
    am inteles de la niste prieteni ca s-ar putea aduce ca piese de schimb tunere de firma...

  4. #4
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @edy_smf
    Captura de pe receiver pe placa tv tuner nu presupune nici un kil de cabluri, nici legaturi complicate, plus ca ai o imagine cu cel putzin 50 la suta mai buna decit pe cablu. Adica: adaptorul scart/composite+s-video+2x audio out e foarte mic, legaturile vin in combinatzie de cite 3, cuplezi receiverul cu s-video si line in cu mufele audio dupa care - sa curga captura. Norma, de pe ss2 captura e mult mai buna, dar e singurul lucru bun la placa asta. In rest - nichts...

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hgfdgfui
    Ti minte cind iti spuneam de dif de captura (calitate) de pr Humax(analogic) si SS2 (digital) pacat de calitatea slaba a tunerului pe care comparindu-l tot timpul cu Humaxul ma dezamagit (dar e ieftina).Pe Thor pe Humy mergea perfect BBCFood de ex si in PC doar citeva ore pe zi cu SS2 nu mai vorbesc de Kiosq care ProgDVB-ul si daca are semnal bun nu le desface decit cu macroblocuri.Asta e inregistram doar de pe canale cu semnal girla.Salut.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratilor , mai spun o data , uitati de ss2
    solutia exista si se chiama pinnacle pctv (merge beton cu dvbdream077si altdvb la mine cu patru antene fixe).
    ciao

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bagati mana in buzunar si cumparati minim 120 cm in vestul tarii si 160 in est .

    Eu nu am avut nici o problema cu semnalul . Ce prind cu Humax , prind si cu SS2 , si ce nu prind cu SS2 nu prind nici cu Humax .

    So ... Merita fiecare leuţ .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratzilor ********* are dreptate, la pretul ei ss2 e beton iar semnal ai garla dak ai cu ce!
    am un prieten cu o parabola 180mAl si lnb ivacom 0,3 prinde tot ce se poate asa ca oala ...mare

    SALUTARI

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de asta ma miram si eu...intr-adevar nu am testat humax dar nici cu ss2 nu am avut absolut nici o problema pina acum de nici un fel...din cauza placii ma refer nu a programului folosit...

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    irlanda-dublin
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am ss2 si antena din fibra de 1,9 cu un lnb de offset pus improvizat pe ea ca ea este parabola....un naspa de lnb ( comag de 0,6 db ).si in afara de fasciculul super...adica cel cu sky la care am semnal 35-40 % am la toate 85-90% semnal.... pe hotbird.Apropo,sunt din bacau.este buna si ss2,numai sa ai antena buna si lnb bun ( in cazul meu merge si cu ...comag).mai am si offset de 0,9 pe care nu mai prind fasciculul super de pe hotbird dar la celelalte am semnal 60 70 % si inca o parabola de 1,6 Al. cea mare e pusa pe hotbird...ofssetul pe thor si cealalta parabola pe astra 19,2.In concluzie ss2 e buna ...merge bine si ai si semnal daca ai antena buna.

    Multa bafta si semnal maxim la toti.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960
    ... nu mai vorbesc de Kiosq care ProgDVB-ul si daca are semnal bun nu le desface decit cu macroblocuri ...
    problema asta nu e de la SS2 ci de la progdvb, foloseste Altdvb sau MyTheatre si vei vedea Kiosq-urile

    referitor la tunerul de la SS2, eu am SS2.6B (despre care se spune ca ar avea tunerul cel mai prost), antena de 1.2 si lnb de 0,6 si merge foarte bine, Mai am un receiver iddigital si ce prind cu receiverul, merge si cu placa.

  12. #12
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @*********
    Io-s in vest shi am 160 cm offset. Drept e ca mai am shi o vila gigantica in fatza care-mi bloceaza canale esentziale. Cu toate astea fasciculul super de pe HB nu are probleme. Desigur, nu cu Humax-ul care la 18 la suta semnal nu da nici un semn de intoxicare. Placa nici macar nu stie ce-i aia 18 la suta, ca ea, saraca, sub 25 la suta nici semnal nu percepe...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default sub 25 la suta nici semnal nu percepe

    In functie de ce drivere instalezi semnalul la care deschide variaza de la 5 % drv.4.22 si alte valori 4.30... 28%... ma rog aici se poate interpreta ,deci softul decide asta

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de ce ati cumparat ss2 daca e proasta si daca nu stiati si acum
    stiti de ce nu va luati alta placa dvb scumpa dar buna,de exemplu skystar1?
    In fond ati primit ce ati platit!

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In fond ai primit aproape dublu fata de ce ai platit .

    Nu uita TV+RADIO+DATA

    Daca am face o estimare .. cred ca s-au traficat prin SkyStar2 in Romania cateva sute de mii de Gb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Placa DVB pe USB ??
    By soundmaker in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 30th December 2008, 21:58
  2. Placa dvb S2
    By chevasi in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 31st May 2006, 18:50
  3. Replies: 7
    Last Post: 12th June 2005, 23:57
  4. Placa DVB pe USB ??
    By soundmaker in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 6th January 1970, 01:21
  5. Placa DVB pe USB ??
    By soundmaker in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 01:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top