NBC Universal Global Networks si Sogecable au ajuns la o intelegere , privind , lansarea SCI FI CHANNEL in Spania incepand cu data de 01 Iunie 2006 in cadrul platformei digitale DIGITAL +.
SCI FI CHANNEL SPANIA , reprezinta cea de-a cincea varianta externa a acestui canal in lume , dupa cele din Marea Britanie : SCI FI UK lansata cam prin 1995 si SCI FI UK+1 lansat in 2006 ; respectiv Germania;Austria si Elvetia : SCI FI GERMANY lansata in 2003 si nu in ultimul rand Franta : SCI FI FRANCE lansata in 2005.In Spania , SCI FI SPANIA se va alatura deja lansatului canal de actiune si suspans CALLE 13 care este deja in oferta platformei digitale DIGITAL+ si in majoritatea companiilor de cablu din toata tara.
Olivier Gerolami , managing director pentru Europa al NBC Universal Global Networks a spus cu aceasta ocazie :" Suntem absolut incantati , de lansarea canalului SCI FI CHANNEL pe un alt teritoriu si dezvoltarea brandului SCI FI pe o piata asa de importanta cum este Spania.Aceasta lansare este o oportunitate rara care, ajuta la EXTINDEREA BRANDULUI SCI FI IN LUME (pe cand in Romania , Doamne? ) si suntem foarte incantati de partenerul nostru spaniol (SOGECABLE) care va aduce noua si mai mare audienta a SCI FI SPANIA.
Varianta spaniola a SCI FI-ului va aduce seriale precum :Stargate Atlantis si Tremors, alaturi de 7 Days, American Gothic, The Sentinel, Battlestar Galactica and Earth 2, si alte seriale exceptionale.

Cu respect.