Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: 6355 probleme

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default 6355 probleme

    sal
    Nu pot sa descarc din resiver(srt 6355ci cu srt(6in1)firm.+patch v.0. lista de canale am incercat cu eIRDEditor1.2.0 si ChannelEditor1.2.3. imi afiseaza sa astept si asa ramane.
    o sugestie cineva?
    mersi
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Dupa stiinta mea ...

    Dupa stiinta mea aceasta functie nu a mers niciodata !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dupa stiinta mea ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Dupa stiinta mea aceasta functie nu a mers niciodata !
    Si atunci cum baietii scot listele de canale din receptor si le publica pe web-site'uri?!
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dupa stiinta mea ...

    Quote Originally Posted by Frocus
    Quote Originally Posted by mihaip
    Dupa stiinta mea aceasta functie nu a mers niciodata !
    Si atunci cum baietii scot listele de canale din receptor si le publica pe web-site'uri?!
    le scot din receptoare nepatchuite?
    nici eu n-am reusit sa scot vreo lista din 6xxx patchuit...incepe procedura dar se opreste la un moment si asa ramane...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baieti, eu am scos din receptor patchuit lista de canale mai mult de 50 ori, si am descris in manual cum se face inca un an napoi:
    Pentru a scoate lista de canale din receptor si s-o salvam in fisier (de ex. "canale.bin") v-om folosi programul ChannelEditor.exe. Desconectati receptorul de la alimentare (scoateti-l din priza), apasati si tineti apasat butonul CHANNEL-DOWN (but. cu sageata in jos) pe panoul frontal a receptorului, conectati receptorul in priza, asteptati pin va aparea mesajul "CONNECTING TO HOST...", lasati butonul CHANNEL-DOWN. Lansati programul ChannelEditor.exe, un click pe New, si inca un click pe Data from STB (STB to PC). Peste vreo 10-15 secunde va incepe procesul de loading a listei de canale din receptor. Asteptati pin lista se va ridica in PC si receptorul se va reincarca in modul STAND-BY. Pe urma un click pe SAVE, si inca un click pe OK, numiti fisierul (de ex. canale.bin) si dati un click pe SAVE.
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai exact asa procedez...dar, dupa cum am mai zis, incepe procedura dar se opreste undeva la un sfert si asa ramane...
    @Frocus
    Ce versiune de ChannelEditor folosesti?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Personal descarc/incarc liste de canale cu: "ChannelEditor.exe"(PC Channel Editor v1.2.5c)
    Build Date - Nov 26 2004;
    Build Time - 17:57:38;
    Project ID - ABP6 - 1F040003070700
    Cind am timp , le actualizez.Puteti sa le descarcati de la scorpionsat/croteam/papagen/sat-key.org
    P.S. uneori chiar frocusat le publica!(oricum si eu ma folosesc de softurile publicate de ei , si pe aceasta cale le MULTUMESC)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Frocus
    Baieti, eu am scos din receptor patchuit lista de canale mai mult de 50 ori, si am descris in manual cum se face inca un an napoi:
    Pentru a scoate lista de canale din receptor si s-o salvam in fisier (de ex. "canale.bin") v-om folosi programul ChannelEditor.exe. Desconectati receptorul de la alimentare (scoateti-l din priza), apasati si tineti apasat butonul CHANNEL-DOWN (but. cu sageata in jos) pe panoul frontal a receptorului, conectati receptorul in priza, asteptati pin va aparea mesajul "CONNECTING TO HOST...", lasati butonul CHANNEL-DOWN. Lansati programul ChannelEditor.exe, un click pe New, si inca un click pe Data from STB (STB to PC). Peste vreo 10-15 secunde va incepe procesul de loading a listei de canale din receptor. Asteptati pin lista se va ridica in PC si receptorul se va reincarca in modul STAND-BY. Pe urma un click pe SAVE, si inca un click pe OK, numiti fisierul (de ex. canale.bin) si dati un click pe SAVE.


    dupa ce l-am patchuit nu mai merge.
    pot sa astept jumate de ora si nu-mi merge!
    in nainte de al patchui si de 100x am dat jos si sus dar acuma doar sa pun sus (keyle doar am incercat) dar am sa incerc sa incarc si o lista mai veche sa vad functioneaza!
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Frocus tu ce ai descris fix invers este uploadul!1

    daca nu s-ar putea,bine ma linistes NU SE POATE si gata.dar am pus patch la un prieten pe un srt6125 si inainte sa pun patch am salvat lista.nu stiu ce vers. de patch avea dar mi-a functionat.
    acuma nu mi-a ramas sa verific cablul nu cumva la transport s-a desprins un fir (nu prea cred) as fi incercat cu softul orig. dar cand schimb bootloaderul imi sterge tot.dar asa voi face voi schimba in original incarc lista veche si scanez hispasatul(dar el imi lipseste si cateva modificari).


    mersi oricum
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am putut lua dintr-un Strong 4125 lista de canale dupa ce l-am patchuit.Apoi am pus-o la fiecare receiver identica.O kestie fainae Astra am scris Vanatoare si pescuit (pt canalul din D+) ,dar dupa cateva momente il trecea automat la denumirea originala Caccia y pesca.
    tot eu...la bine si la greu....

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum as proceda eu....

    Parerea mea este ca:
    A).Fa receiverului un system restore( 0000);
    B).Descarca de la sectiunea RDI-Strong arhiva "Patch 6XXX system loaders.zip" din 8-2-2005;
    C).Descarca cele mai actuale fisiere de tip: *.URT;channels.bin;keys.bin;patch.bin
    Pasi care i-am facut eu au fost:
    1). Verifica-ti actualul cablu null-modem, daca nu fa-ti rost de unul bun;
    2).Pt. inceput pozitioneaza antena pe un satelit/ program care se vede(de ex. TVR Romania international de pe Hotbird)
    3).Opreste receiverul;
    4).Scoate cablul de alimentare al receiverului din priza;
    5).Conecteaza cablul null modem la receiver;
    6).Conecteaza cablul null modem la calculator;Porneste pc-ul
    7).Pe panoul frontal al receiverului , ai de la stg. la dr., butoanele power on/off , ch.down si ch.up.In timp ce ti apasat butonul ch.down(cel din mijloc) fara sa ii dai drumul , introdu fisa de alim. a receiverului intr-o priza si asteapta cca 5-10 sec dupa care poti lua degetul de pe butonul ch.down;
    .Deschide aplicatia "Application Loader.exe" (la settings vezi sa fie setat COM1) da connect, apoi da pe Process--->Upload (si alegi unul din fisierele *.URT(eu personal lucrez cu"SRT6355_CI_2p0_22082005_green.urt")
    Asteapta ca procesul de descarcare(=upload) din pc in receiver sa se termine(se vede pe LCD-ul receiverului desfasurarea procesului , pina ce aprinde LED-ul rosu.Inchide aplicatia.
    9).refa pasii 3). pina la 7)inclusiv;
    10)Deschide aplicatia "ChannelEditor.exe"Apoi deschide fisierul de tip channels.bin.
    Da click pe File apoi Export apoi ADB Data(pc to STB).Asteapta ca procesul de descarcare(=upload) din pc in receiver sa se termine(se vede pe LCD-ul receiverului desfasurarea procesului , si asteapta pina ce receiverul trece in STANDBY(=pina ce se aprinde LED-ul rosu).Inchide aplicatia.
    11).refa pasii 3). pina la 7)inclusiv;
    12).Deschide aplicatia "PatchLoader.exe".Da click pe Process apoi pe Upload Patch si selecteaza un fisier de tip keys.bin
    Asteapta ca procesul de descarcare(=upload) din pc in receiver sa se termine(se vede pe LCD-ul receiverului desfasurarea procesului , si asteapta pina ce receiverul trece in STANDBY(=pina ce se aprinde LED-ul rosu).Inchide aplicatia.
    13).refa pasii 3). pina la 7)inclusiv;
    14).Deschide aplicatia "PatchLoader.exe".Deschide fisierul un fisier de tip patch.bin
    Asteapta ca procesul de descarcare(=upload) din pc in receiver sa se termine(se vede pe LCD-ul receiverului desfasurarea procesului , si asteapta pina ce receiverul trece in STANDBY(=pina ce se aprinde LED-ul rosu).Inchide aplicatia.

    Cam atit.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La un 6355 nu merge sonorul pe otv si digi info de pe Intelsat 12687..in schimb merge fara problema tot in pachetul digi programul"U' si DDTV de pe 12643.
    Stie cineva unde o fii buba?
    Multumesc
    ---------------------------------------
    Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS pe SRT 6355
    By Lucian79 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 19th November 2006, 04:08
  2. Probleme cu Strong 6355
    By xaswi in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 24th April 2005, 20:21
  3. probleme sunet pe STRONG 6355
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 11th March 2005, 00:30
  4. 6355 probleme
    By ombre in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 5th January 1970, 06:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top