Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu pinnacle

    Am o placa pinnacle. o perioada a mers ok dar apoi a incep sa faca figuri.
    De pornit (daca se poate spune asa datarita sunetului gen click care se audu) porneste de fiecare data dar problema este ca nu de fiecare data are semnal.Uneori merge foarte bine , alteori nu merge deloc iar uneori merge cu intreruperi si semnalul are oscilatii mari.
    Am masurat tensiunule pe H si V atunci cind nu arata ca ar avea semnal ssi sunt ok.
    Astept cu interes pareri.
    Xamu

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea este ca placa este cu o clasa cel putin peste ss2 (pe care am scos-o din pc de 3 luni) . foloseste alt dvb (varianta de test ) care este beton .

    ciao

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc Prog Dvb di o varianta de Alt Dvb de la altx dar pe ambele programe se manifesta identic, deci nu cred ca este o probl. de program

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar am verificat si eu .
    sunt probleme pe moment numai pe hotbird pe tps(multivision ...)

    ciao

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te-ai gindit la LNB?
    ce lnb ai
    f11

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alps

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB Alps = probleme cu Multivision
    Am avut si eu combinatia asta si dupa ce am schimbat LNB-ul cu Invacom totul a fost OK!

  8. #8
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu pinnacle

    am pinnacle de doi ani merge perfect ,eu la doua luni opresc pc-ul si il curatz,nu se incalzeste,am un lnb humax de 0,3 se impaca.
    te sfatuiesc sa reinstalezi totul in materie de soft,apoi incearca la lnb unde e prins cablul da cu o solutie(nu stiu cum se cheama)ca poate nu face contact bine ,controleaza cablul si nu in ultimul rind deviruseaza pc-ul.
    SFAT--foloseste alt-dvb ptr pinnacle un soft mare de la un om mare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 27th December 2005, 17:16
  2. Pinnacle
    By anaconda_max in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 1st February 2005, 15:08
  3. Pinnacle cu ALT-DVB
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 23rd August 2004, 15:23
  4. pinnacle - Alt Dvb
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 14th June 2004, 19:59
  5. Alt-dvb+Pinnacle
    By xamu in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 2nd May 2004, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top