Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: DM500 CW???

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 CW???

    Va salut! am un DM500 si nu reusesc sa sa-l fac sa se lumineze si la mine CW, am imaginea Gemini-280,si emu,evocamd_2.05_060425.tar,sinewcamd_v6.10-Complete.tar,leam instalat manual dupa care am copiat in fisier var k*y si la fel si in fisier scce,dar din pacate nu fuctioneaza de ce? unde gresesc? daca intru in DM la emu, sunt acolo,deci sau instalat,am incercat pe 7grade si nimic am incercat pe 5 grade nimic doar romantica 1 se aude sunetul si se inverzeste indicatorul care indica ce sistem de criptare este.Ma poate ajuta cineva Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa ai in var/bin si script 755
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ valy_tizu

    Newcamd v.10 nu merge pe Digiturk. E nevoie de rsakey de forma
    #Digiturk, RSA key (Cryptoworks)
    0b00:000000:00000000000000:0000c0:1_E1:01020304050 60708090a0b0c0d0e0f101112131415161718191a1b1c1d1e1 f202122232425262728292a2b2c2d2e2f30313233343536373 8393a3b3c3d3e3f40
    0b00:000000:00000000000000:0000c0:1_N1:01020304050 60708090a0b0c0d0e0f101112131415161718191a1b1c1d1e1 f202122232425262728292a2b2c2d2e2f30313233343536373 8393a3b3c3d3e3f40

    Pana acum nu am gasit rsa valid. Are cineva?
    Cu newcamd fara rsa incearca 15W Telstar (la UPC; sunt 2 transponderi Cryptoworks) si o sa ai o surpriza placuta (subtitrare RO la ...)

    Altfel, instaleaza mgcamd (mg1pre11a + SoftCam.Key actual ) si merge Digiturk.

    Numai bine.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Am inteles,asa am facut si am reusit! mergeee!Multumesc!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CS pe DM500??
    By Lioz in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 16th August 2006, 21:34
  2. DM500
    By mirceam in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 11th July 2006, 17:48
  3. DM500
    By onyx in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th November 2005, 11:45
  4. CS pe DM500??
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 01:01
  5. DM500 CW???
    By valy_tizu in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 06:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top