Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema pe Multi - REZOLVATA

    Cand deschid Multi***** merge careva secunde dupa care imagnea se blocheaza, are cineva vreo idee de la ce poate fi si cum se poate remedia acest inconvenient?
    Fenomenul se intampla de 2-3 zile.
    Am SS2 cu progdvb si softcam la zi.
    Multumesc.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Calan
    Posts
    1,237
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si cu AltDvb ca n-o fi foc

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am deschis ProgDVB de cand a aparut AltDVB. E pacat sa pierzi timpul degeaba...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rescaneaza frecventza

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema s-a rezolvat

    Problema s-a rezolvat intradevar prin scanarea frecventei. Atunci cand eu am scanat initial o parte dintre posturile multi***** erau ... intre filme si nu aveau atasate semnalul de codare, erau practic fta. Asa le aveam in lista de programe in culoarea verde. Ulterior le-am rescanat si le-a gasit codate. Eroarea cred ca provenea din aceasta confuzie ca progdvb le vedea ca fiind fta si nu pornea s2emu.

    In alta ordine de idei am incercat de cateva ori sa instalez altdvb, l-am instalat, scant satelit, gasit posturile. Problema care apare la mine este ca nu unele posturi nu au sunet, nu am reusit sa-i pun setarile necesare astfel incat sa fie functional. Practic pe unele dintre posturi sunetul apare atunci cand deschid posturile respective si dispare dupa 1-2 secunde. Poate sa-mi spuna cineva ce ar ttrebui sa fac?
    Multumesc.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La AltDVB mergi la device/settings si bifezi la 'pid filtering mode'-' by driver'.
    change si va fi ok

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    63
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cmarg27
    La AltDVB mergi la device/settings si bifezi la 'pid filtering mode'-' by driver'.
    change si va fi ok

    Merci mult. Am facut cum ai spus si s-a rezovat favorabil.
    La primul post al tau ai dat o solutie foarte buna.
    Felicitari.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. (GATA!!! Prea mult!)Problema e ca si rezolvata!! Multumesc!
    By aklik in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 54
    Last Post: 27th July 2006, 18:20
  2. problema rezolvata cu hispasatul
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2006, 14:25
  3. multi
    By jenko in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th December 2005, 17:21
  4. Problema egalizare sunet pe DIGI rezolvata.
    By cezar in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 21st April 2005, 18:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top