Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: ALSAT Tv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default ALSAT Tv

    CU conserva de la DIGI nu pot prinde ALSAT TV. INTRODUC corect frecventa,scanez si imi apar toate programele de pe acest TP:A1 PLUS,ORBIS SAT,BTR SAT si RADIO NISAVA,care ciudat cu toate ca este un post de radio imi apare in lista TV.CE sa FAC?MERITA ALSAT TV?
    TOP MAN IS THE BEST MAN!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine desi conserva indica semnal 84-86% pe 12607 V 10127...la scanare da mesajul Eroare....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conserva are un talent de a pune posturi de radio in lista de TV, asa mi-a facut si cu Spectrum FM de pe Hispa, ca io pe asta il ascult day/night
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    CRAIOVA
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    EU prind 3 canale tv,in afara de ALSAT TV.LA inceput nu prindeam decit 2,acum prind si BTR SAT,dar care in curind se va coda.CRED ca ALSAT TV se ascunde ,insa conserva nu permite introducerea pid-urilor audio si video manual.
    TOP MAN IS THE BEST MAN!

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa prin Alsat TV in seara asta. Oricum conserva mea (1120NA) s-a comportat foarte ciudat. De fapt la o scanare pe Intelsat 12607 V SR 10127, mi-a adaugat in lista de canale A1Plus, BTR, OrbisSat si Radio Nisava pe lista de canale TV si mi-a suprascris TV3 Eesti (denumit FSS Filmimees de catre receiver) din Sirius care are frecventa 12683 H, SR 5064 cu Alsat si coordonatele lui! Alsat e naspa, voi rescana dupa TV3 de la Viasat.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ALSAT.CO.UK
    By calin_adrian in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 15th March 2006, 22:20
  2. What happened to alsat
    By jeet in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2005, 00:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top