Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default newcamd 6.10 cryptoworks

    newcamd v6.10

    v6.10: cryptoworks emu
    keys needed in keylist and for providers with superencryption in
    rsakeylist

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Croteam Newcamd 6.10 Upgrade - sunt cateva file care trebuie copiate, peste vers. anterioara. Am testat dar nu deschide nimic - in arhiva respectiva de pe Croteam era un Keylist si se specifica ca trebuie RSA pt. Digiturk. Nu sunt bune cheile sau e fake ?
    Merge la cineva, daca da cu ce chei ?

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Testat de mine = fake

    Am gasit aici o indicatie potrivit careia dupa ce se introduce keylist, ar trebui facuta modificarea si in rsakeylist, dar cum?

    v6.10: cryptoworks emu
    keys needed in keylist and for providers with superencryption in
    rsakeylist

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doctore,daca tu ti-ai prins urechile si te-ai incurcat in stiinta,nu prosti si pe altii ca newcamd 6.10 e fake si nu deschide cryptoworks...sau exprima-te corect,ca nu stii sa editezi keyle si din cauza asta nu iti merge...
    Intre timp a aparut mgcamd 1pre11 ,care are rsa(inclusiv Digiturk) in binar,se poate lua de aici http://ump2002.net/index.php?action=...ry=FileCenter&
    Copiati linkul in browser,nu dati click direct ...
    Bafta

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu mgcamd merge intr-adevar, dar chiar asa viasatule, ce te manii asa usor?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu m-am suparat deloc,eu consider criticile(daca sunt pertinente,of course) constructive...dar nu e bine sa cataloghezi ceva ca fiind fake,doar pt simplul motiv ca tie nu iti merge,inducand astfel in eroare si pe restul care sunt incepatori...
    Cheers

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,069
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viasat
    Doctore,daca tu ti-ai prins urechile si te-ai incurcat in stiinta,nu prosti si pe altii ca newcamd 6.10 e fake si nu deschide cryptoworks...sau exprima-te corect,ca nu stii sa editezi keyle si din cauza asta nu iti merge...
    Intre timp a aparut mgcamd 1pre11 ,care are rsa(inclusiv Digiturk) in binar,se poate lua de aici http://ump2002.net/index.php?action=...ry=FileCenter&
    Copiati linkul in browser,nu dati click direct ...
    Bafta
    @viasat
    Mgcamd-ul respectiv merge si pe DM500?
    Daca da care fisiere tebuie copiate in care folder?
    Multumesc

    gompo

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut mgcamd nou,mgcamd1pre11a,care aduce in plus si alti provider:Czech link,Turner(cartoon Network) etc
    http://ump2002.net/index.php?action=...ry=FileCenter&

    @gompo
    Merge pe orice model de DM,ai nevoie sa pui "mgcamd" (binarul) in /var/bin (nu uita chmod 755) iar restul in /var/keys..

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg !
    Cu mgcamd1pre11 si newcamd 6.10 s-a facut lumina si la mine pe Digiturk, Kingston, Xtra (19 gr E), DMC pe 15 gr W. Ma bucur ca merg stabil programele, fara intreruperi, probleme, etc. Stie cineva daca se deschid programele de pe 12.663 H de pe Astra 19,2 E - National Geografic, Silverline Mouvie, AXN Deutchland, Extreme Sport, Erotik First ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intr-adevar merg cele zise de voi cu newcamd 6.10, mai putin digiturk... ciudat!
    T90 + DM500 & Echosmart 791 16E-12.5W
    Gibertini 90 + Vantage 7100TS
    MaxTv de avarie.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care vine pus in var/bin mgcamd.mips sau mgcamd.ppc?
    mersi

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt DM7025 este mips,pt restul ppc...trebuie sa ii stergi extensia,lasi simplu mgcamd...

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viasat
    Pt DM7025 este mips,pt restul ppc...trebuie sa ii stergi extensia,lasi simplu mgcamd...
    Multumesc mult dar nu imi apare mgcamd printre celelalte emu. Trebuie sa fie instalat mgcamd inainte? Este necesar vreun script care nu este in arhiva? Multumesc anticipat pentru o explicatie clara.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ne poate lamuri cineva?si eu am pus cele sapte fisiere in var /bin iar cheile la key si nu imi apare emu printre celalalte emuri pe dm500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polsat pe newcamd
    By eros4dead in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 20th July 2006, 23:14
  2. newcamd 6
    By shakeeb in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 2nd January 2006, 03:17
  3. Newcamd v6.05 update
    By hacksat in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 10th December 2005, 08:43
  4. newcamd 6,04
    By nicodochitanu in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 24th November 2005, 15:01
  5. newcamd 5.28
    By liviurosioara in forum DREAMBOX
    Replies: 11
    Last Post: 12th November 2005, 13:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top