Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: HUMAX F1: "rA"

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default HUMAX F1: "rA"

    Am un HUMAX F1 si s-a blocat ,nu mai vrea sa plece deloc , pe display apare informatiile urmatoare: L2.03 , rA, si se opreste. Am memorat vreo 400 programe si dupa 2 ore s-a oprit. In cazul asta ce se poate face ? Softul era din 1999 .

  2. #2
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu te panica si dai un update la tot sistemul apoi cauti softul corespunzator aparatului.Ia ai tot de ce ai nevoie AICI CONSULTATE Succes

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi la cineva care are PC si scrie softul original din nou Altfel nu merge . Folosesti programul WDN4OAK+ si un cablu nullmodem.Dureaza max. 10min.

    Bafta.
    Flavius.

    Scrie-i lui Kroky de la el stiu ce trebuie facut

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul dupa cum vad e un model vechi, mare , soft fara prea multe facilitati . Informatii despre el nu am gasit inca. Nu cunosc pe nimeni in zona asta sa ma ajute (PLOIESTI), trebuie sa rezolv problema asta intr-un fel.
    Multumesc ,si s-ar putea sa mai deranjez cu alte intrebari.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @luccio_delbuccio
    Soft pentru F1 gasesti pe pagina oficiala Humax.
    http://www.humaxdigital.com/hcsa/default.asp
    Si eu am intalnit 2 cazuri in care F1 pierde toate informatiile, i-am reincarcat softul si merge brici atat timp cat nu-l tii mai mult de 10-15 minute fara curent... dupa aia pierde tot si trebuie iar incarcat.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pierde tot, adica si softul? Eu cind l-am primit sa-l probez nu avea nimic memorat si asta m-a mirat ptr ca receptorul trebuia sa contina ceva memorat ptr ca se vede ca a fost folosit.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-un caz pierdea softul (lista de canale ramanea), in alt caz pierdea tot.
    Prin reincarcarea softului se rezolva problema, dar daca il scoteam din priza, cam peste 15 minute era gol. Respectivul il foloseste si acum, stie ca nu trebuie sa-l scoata din priza.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci , MARE problema . Nu cred ca pot sa scap de el.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un soft din 4 septembri 2002 care merge super, nu pierde canalele, nu se blocheaza cand nu are semnal, il gasesti parca pe site-ul oficial, nu mai retin exact ca l-am probat demult sau pe www.humax-zone.net
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa iau un calculator ca nu mai merge asa, sint prea multe lucruri de invatat si fara experiente nu se poate .
    Ce trebuie sa am ptr a schimba softul la receptoare, am un KAON KSC570 si Humax f1 (ce trebuie rezolvat cumva) , programe, configuratia calculatorului ,etc ?
    [email protected]

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-ti prima data un PC si dupa aceia sigur se va gasi cineva care sa te ajute Fara PC nu poti sa faci nimic . Pt. Humax iti trebuie WDN4OAK+ sau HU15 ca sa schimbi softul . Iar pt. Kaon nu stiu ca nu am asa ceva

    Numai bine.
    Flavius.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @
    luccio_delbuccio
    Ce fel de F1 ai, F1 Fox sau F1 VA-CI? Fiindca pentru F1 VA-CI iti trebuie alt program de incarcare a softului, numit HUMAX WINDN.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am HUMAX F1 model 1998.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400 "prajit" -
    By Meseriashu in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 6th October 2006, 08:03
  2. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  3. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 09:07
  4. Auvisio 3,5" HDD "Media Box" inkl 250GB Festp
    By valentino in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 14th February 2006, 15:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top