Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default SoftCamKey-UNDE instalez ptr Prog.Codate SS2 ??

    Am downloadat ultima versiune de softcamkey + un KEY GENERATOR dar NU STIU =UNDE & CUM ?= sa le instalez/copiez pt a putea receptiona si pogramele codate !

    Mii de scuze ptr faptul ca va stresez cu aceste intrebari (sunt INCEPATOR ) si sfatul vostu imi este de un real folos !

    Va multumesc anticipat

    ROMEO

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Copiezi softcamul in C/PROG DVB pornesti programul si va merge!

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa poti receptiona programele codate cu o placa SS2 trebuie sa copiezi Yanksee, Fenrir, etc si fisierul SoftCam.key in directorul unde este instalat ProgDVB (ex. C:/ProgDVB)

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Am espectat toate indicatiile .........

    copiat ProgDVB(ultima versiune)+Yangse(instalat softcamkey+celelalte fisiere+filtre)+Fenier+un SoftKeyCam Geneator(de la Catalin)+ultimele KEY de la XAMUH (dar este in foma unei pagini de NET).......... si

    N I M I C !

    Ori nu stiu eu UNDE & CUM sa instalez "ceva" pt a recptiona prog codate ori imi lipseste o informatie UTILA pt a realiza acest lucru .

    Va multumesc pt RABDAREA si AJUTORUL acordat !

    Astept mai multe lamurii - DETALIATE - "step by step" !

    STIMA & RESPECT
    ROMEO

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SS2-ul este deblocata?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde ai pus YANKSEE?Trebuie sa-l pui in directorul PROGDVB!Daca folosesti windows 98 trebuie sa stergi fisierul yanksee.dll pt ca sa functioneze.Daca ai xp trebuie sters fisierul yanksee98.dll!Nu-ti trebuie nici un softcam generator ci un softcam sub forma reg(stii tu patratelele albastre),acest softcam il pui tot in directorul PROGDVB SI TREBUIE SA FUNCTIONEZE.Daca nu functioneaza,porneste PROGDVB-UL si mergi la plugins sa vezi daca la yanksee este dat ACTIVE,daca nu este bifat trebuie sa-l bifezi tu ca sa porneasca.Dupa asta mergi la show monitor si vezi daca se misca ceva(cheile trebuie sa varieze).Daca ai miscare inseamna ca functioneaza.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default "CEVA" nu merge ........

    deci:... placa nu este blocata - MERGE SUPER DE BINE doar pt prog.FREE
    ( tot cu ajutorul vostru am reusit sa ma initiez in receptia prog.tv satelit cu PCul -ss2-) !

    Sistemul pe care am instalat SS2 este un P4 la 128 ram, GFORCE 4 440mmx 128 +tv out, hdd 40 G, OS WIN ME !

    Am procedat exact cum am fost indrumat (la "show monitor" keyle pulseaza dar la Prog.Codate imi spune ca nu exista KEY) !?!
    CUM as putea sa LE ACTIVEZ (sau sa le scriu -UNDE- & CU CE) .... am instalat -suplimentar- prog: FENRIR 1-05-1 NAGRA (un softcam generator) care nu prea a dat rezultate .

    De asemeni am copiat (de pe net) ultimele KEY de la XAMUH (dar sunt in forma unei pagini WEB - cum as putea sa le ACTUALIZEZ ? sau sa le copiez ptr a putea fi CITITE de softcamkey ?)

    Va multumesc aticipat si mii de scuze ptr deranj !

    STIMA & RESPECT
    ROMEO

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fisierul rebuie sa aiba numele Softcam.Key, altfel nu-l vede (prog-ul)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te in readme-ul de la yankse si iti da exact forma sub care trebuie puse keyle in fisier (daca nu reusesti da o adresa de mail si iti trimit eu un file).
    Fisierul softcam.key trebuie asezat langa plug-in-ul yankse.dll (adica tot in dir. ProgDVB).

    Ce canale incerci sa vezi si pe ce satelit? La yankse monitor in dreptul la 'system' ce scrie?

    Respect!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti face download la fisierul 6in1 al lui Xamuh de pe pagina RDI. Dupa ce-l dezarhivezi , copiezi FISIERUL Softcam.Key din DIRECTORUL Softcam.Key in directorul ProgDVB. Apoi pornesti ProgDVB pe un canal care (inca ) se poate decoda. De ex: MTV de pe ASTRA .
    Bafta

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrei SOFTCAM.KEY editat gata il gasesti pe urmatoarea adresahttp://www.dm7000.cz/dmbupload/ .Aici gasesti softcam-uri updata-te zilnic.SPER SA TE DESCURCI!BAFTA!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default !! VA MULTUMESC DIN SUFLET !! .......

    PTR TOT CEEA CE A'TI FACUT PTR MINE ... TOATA ADMIRATIA & STIMA

    ACUM MERG SI PROGRAMELE CODATE ( NU TOATE !?! ) DAR SUNT FERICIT !

    O ULIMA INTREBARE ... CUM AS PUTEA RECEPTIONA SI PROGRAMELE
    < EROTICE > de pe HOTBIRD ?!? ex: SEX VIEW - DON'T PANIC - SCT XXL - ULTRA BLUE PREMIERE ...

    UNDE POT GASI KEILE

    STIMA & RESPECT

    ROMEO

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: !! VA MULTUMESC DIN SUFLET !! .......

    Quote Originally Posted by fox_01
    O ULIMA INTREBARE ... CUM AS PUTEA RECEPTIONA SI PROGRAMELE
    < EROTICE > de pe HOTBIRD ?!? ex: SEX VIEW - DON'T PANIC - SCT XXL - ULTRA BLUE PREMIERE ...

    UNDE POT GASI KEILE
    Ce nu am vrea si noi sa stim ...

    Adrian.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unde , exact , instalez Gbox in Dream 7025 ?
    By stavros in forum DREAMBOX
    Replies: 11
    Last Post: 6th September 2006, 02:46
  2. Replies: 1
    Last Post: 5th August 2006, 05:51
  3. Pe unde este prog.....pe sat Hotbird !
    By BOO*BI in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 21st May 2006, 03:36
  4. Sal cum pot vedea prog codate in cryptoeork!
    By eminem093 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2006, 20:39
  5. Programe codate - CUM ? UNDE ? - ptr ss2 !!!!!
    By fox_01 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 26th October 2003, 16:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top