Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    CLUJ
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt. ALTDVB -Ajutor cu un diseqc switch 2x1

    Cine a folosit vreodata un diseqc switch cu 2 intrari si a reusit sa vizioneze programe de pe amindoua lnb-urile.Eu nu reusesc , am incercat de toate dar nu. Cine stie si poate sa ma ajute ii multumesc

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AltDVB + driverul MiBi modificat .

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-ti trebuie nimic deosebit. Apesi (stanga sus) pe Scan, iar in fereastra nou deschisa apesi Add si aloci de exemplu pentru Astra LNB1, apoi pentru Hot Bird LNB2, etc (asta in cazul in care ai legat LNB-ul pentru Astra la intrarea 1 a Diseq-ului iar Hot Bird la 2).

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    CLUJ
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kroky , am incercat si asta dar nu comuta pe intrarea 2 este semnal doar pe intrarea 1
    ********* , am instalat ultima versiune de driver ss2 skystar2 4.4.0 , unde gasesc driverul modificat

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am tot 4.4.0 si merge de minune, probabil are ceva comutatorul Diseq, incearca-l cu un receiver normal care stii ca merge.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Undeva in vest....
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai add -> selectezi satelitul -> diseq switch1 -> committed => lnb 1 repsectiv lnb 2 ( altdvb 2 ).Eu am astra pe lnb 1 shi hotbird pe lnb 2.Mie-mi merge cel mai bine cu driverele 4.3.0 , cu celelalte drivere am probleme la schimbarea de satelit .
    Athlon64 3000+(2400 Mhz), 1Gb DDr Twinmos @ 400 Mhz, ASUS nforce3 , Radeon 9550 GE, SS2 rev 2.3, offset 1,1 ( 19,2E+ 13E )

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ti incerci sa-l folosesti ca sumplu diseqc - ceia ce nu corespunde cu comenzile - mini diseqc - nustiu exact, dar imi pare ca progdvb suistine asa ceva.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DiSEqC switch for 8 LNB’s...
    By bigboss in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 31st July 2006, 09:46
  2. 4 in 2 out DiSEqC switch
    By Anver in forum RDI - English
    Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 19:23
  3. DISEQC SWITCH PROBLEM
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 9th January 2006, 17:54
  4. DISEQC SWITCH PROBLEM
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th January 2006, 17:54
  5. Diseqc Switch
    By flipper in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th October 2005, 11:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top