Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Cyfra+ fixed on Humax IRCI-5400/5400z


    I can't confirm as my box is lying temporarily with my neighbours
    plz check Helpline
    Source of news
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i cant get in to the forum or register myself... it gives the email error always....can u copy paste the news
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I checked PMCTable and found nothing new
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by baba4u
    i cant get in to the forum or register myself... it gives the email error always....can u copy paste the news
    You need to give email address besides yahoo or hotmail
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Pakistan
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Masood,

    Yes Caid list with some visavision channels is out. Its confirmed.

    Bagram

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by masood
    Quote Originally Posted by baba4u
    i cant get in to the forum or register myself... it gives the email error always....can u copy paste the news
    You need to give email address besides yahoo or hotmail
    i gave gmail also but in vain...but i think cyfra is not working soooooo..
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax IRCI 5400/5400Z Helpline
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 1227
    Last Post: 3rd October 2011, 17:28
  2. RedLight Italia fixed on Humax IRCI-5400
    By masood in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 28th April 2006, 13:25
  3. Can for Humax IRCI 5400Z
    By bigcharlie in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 26th February 2006, 02:03
  4. HUMAX IRCI 5400Z Help
    By jamshed81 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th September 2005, 14:26
  5. Humax IRCI-5400Z
    By Anonymous in forum SD Receivers
    Replies: 43
    Last Post: 2nd December 2004, 13:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top