Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: DSF-ajutor

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default DSF-ajutor

    Fratilor mai prindeti DSF?Pe astra transponderul 12480 la mine nu merge iar cel dat de king of sat pentru transmisia analog nu exista.Ma puteti ajuta?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ti-a mers niciodata sau nu iti merge de o perioada ? Pentru ca DSF functioneaza bine-mersi ...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Transponderul folosit pentru DSF (12480) cred ca nu are acoperire permanenta pe Bacau. Eu stau pe (aproximativ) aceeasi longitudine cu tine, mai in nord si, uneori, cam de pe la ora 21 pana pe la pranz a doua zi pe o antena ofset de 1,1m nu-mi intra suficient semnal pentru a se deschide postul pe un Kaon 570.
    Acum, la ora asta 3.23, am incercat si merge, am 59-61% semnal pe Kaon, insa, de regula nu mergea iar pe placa SS2 - nimic, nu merge.
    Incearca sa vezi daca dupa pranz nu ai imagine.

    Succes!
    Gigel


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Transponderul 12.480 (DSF, PRO7, Sat1, etc) este foarte sensibil (usor de bruiat) la folosirea in aceeasi casa sau vecini a unui telefon cordless (nu mobil!) in 866 MHz. Daca cablul este de foarte proasta calitate sau are probleme cu ecranul, ai imagine cu macroblocuri sau chiar deloc. Foarte multi se plang de asa ceva. Si eu am avut probleme (era o portiune de cablu mai vechi in perete, am schimbat cablul si doza) si cand voiam sa vad PRO7 trebuia sa scot din priza alimentatorul de la cordless. Acum e OK.

  5. #5
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Analog, analog...este solutia!
    Astra 1E - 11523 H
    Enjoy!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu si eu as vrea sa prind macar pe analog dar transponderul pe care se spune ca e transmis in analog nu figureaza in lista transpoderelor.Apoi,chiar daca il introduc manual tot nu-l gasesc.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza foarte bine in analog, acolo m-am uitat la recentele meciuri cu Steaua si Rapid... in plus, poti vedea si alte canale nemtesti in analog (cat or mai tine pana la renuntare analog)

    http://www.flysat.com/analog.php

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kroky:
    si cand voiam sa vad PRO7 trebuia sa scot din priza alimentatorul de la cordless.
    problema se rezolva cu o ferita pusa pe cablu la 30cm de intrare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top