Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme, probleme, probleme...

    Se pare ca problemele de compatibiliatate sunt multe si marunte. In mometul de fata folosesc o placa de baza Asus P5P800 si un SS2. Pana sa schimb placa video cu un GF 6600 GT, totul era ok. Chiar a fost ok si cu combinatia asta, dar nu a tinut mai mult de o saptamana, dupa care, in momentul in care jucam un joc sau eram in Windows in orice aplicatie, ingheatsa brusc sau observam ca ceva consuma f mult, nu din CPU ci legat de alimentare, pentru ca si mouse-ul se mishca cu intreruperi iar sunetul se intrerupe din secunda in secunda (simptom pe care l-am mai avut cand foloseam SS2 direct cu montura HH si doream sa schimb satelitul). Problema de sursa nu poate fi pentru ca e f noua si e un Seasonic model S12 de 430W iar placa video nu e pe PCIe. Am crezut la inceput ca e vorba de un scurt pe cablu si am schimbat tot firul, am schimbat si lnb-ul dar degeaba. Singurul lucru care ma ajuta e sa dau disable din windows la placa DVB sau sa scot cablul din ea.
    Eu mai folosesc si o montura HH si recunosc ca am alimentat-o direct din placa. E posibil sa se fi bushit placa partial, pentru ca ea functioneaza ok pentru o perioada de 15-30 min dupa care ori se face tot ecranul negru si daca apas Alt+Tab se face alb - bleu si nu mai pot sa fac nimic decat sa il restartez. Sau daca nu e pornit DVB-ul (adica cu aplicatia inchisa) ziceam ca daca sunt intr-un joc, ingheatsa dupa 10-15 min sau dupa o peroada mai lunga ingheatsa in windows in orice program as fi.
    Am incercat sa schimb drivere (cu toate ca aceleasi drivere au fost ok pana acum). Momentan utilizez XP SP2, P4 3Ghz, Sound blaster live 5.1.
    Sincer nu stiu ce teste sa mai fac pentru a ma asigura ca intr-adevar placa SS2 este cu probleme si nu altceva. Foarte multa lume spune ca Asus in general are probleme cu SS2 mai exact cu alimentarea ei pentru ca vrea mult curent pe slot-ul PCI ceea ce nu multe placi ofera.
    Daca e nevoie ma pot orienta si catre un Pinnacle. E o placa ok? Fara probleme de compatibilitate sau altceva?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca nu incarci si bateria de la masina prin ss2 .....

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foarte simplu .Baga placa ss2 in alt pc si daca si acolo apar blocajele respective inseamna ca ea e de vina.Desi ma FOARTE indoiesc.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @optimus.

    Am inteles, dar daca pe alt PC functioneaza, mai exact din motive de compatibilitate (pt ca acolo va fi o alta placa de baza) nu ma va ajuta cu nimic.
    Ideea e ca daca un Pinnacle ar fi mult mai serioasa, daca ar consuma mai putin curent decat SS2 (pt ca atunci cand e activa SS2, placa video ma anunta ca nu am destul curent pt alimentarea ei) as cumpara linistit un Pinnacle. Dar nu sunt sigur cat de mult m-ar ajuta.

    Important e daca oameni precum *********, care au vechime aici pe forum, ar raspunde mai putin la mijto near putea ajuta destul de mult, avand in vedere faptul ca eu cred ca a invatat destul in anii care au trecut peste el.

    Oricum multumesc, si astept cateva raspunsuri care sa ma ajute.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am gasit solutia . Cat costa un Pinnacle ? Mai pui 3 bani si iei un Dreambox ..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca un lucru interesant e ca in momentul in care folosesc placa DVB, functioneaza ok, dar nu f mult. Cam in jumatate de ora se face ecranul negru de care ziceam sau se blocheaza cu totul PC-ul. Din cauza asta nu inteleg ce intervine si duce la blocarea ei. De ce nu se blocheaza de la inceput? De ce a functionat perfect aproximativ o saptamana?.......
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  7. #7
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am o placa ASUS A8V E DELUXE EAY si GF 6600 si la un moment dat a inceput sa agate imaginea la intervale neregulate si in acelasi timp agata si alte programe care lucrau .Solutia a venit de la un reset total la pc si cu alegerea mai buna a codecurilor video. De fapt cred ca schimbarea de codecuri ar fi ajuns.Pentru ca fac si captura de pe vh 1 si apoi le trec in div x ,eu folosesc urmatoarele: div x player
    dr div x
    nvidia pure video
    La progdvb la setari de la audio video nu selectezi nici un codec (lasi blank) ca sa nu iti scoata eroare la schimbarea de canale
    Inainte foloseam Klite codec pack -bun ,dar ce e mult strica

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa teste si teste, am ajuns la concluzia ca de fapt nu este placa DVB ci placa video. Acum sper sa reusesc sa o rezolv.

    Multumesc pt cei care au incercat sa ma ajute
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu placile video mai noi au o cupla de alimentare separata ceea ce atrage dupa sine si necesitatea unei surse de putere mai mare . Aceasta cred ca este rezolvarea problemei tale . Succes !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil a mai spus undeva despre parerea mea - dar nimeni nu citeste - toti se jaluie doar

    ASUS asa cum arata prtactica a mai multor useri - e limitata cu alimentarea pe board - nare nimic cu puterea PS (cel putin tre sa fie cu rezerva) - ci elementele pasive si active de pe MainBoard nu transmit in deajuns putere pentru toate placile. Probabil placa video precedenta a ta consuma mai putin.

    PS. Fata de Asus si Feforce - am alergie mare - mai bine un MSI eftin si ATI (se) tot eftin - decat nustiu ce si fara tolc.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top