Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Supermax CI 6000 Super - Masters plz help!

    I have supermax receiver loaded with latest (703f fmb) next SW.
    my receiver doesn't open seca ident 0065 channels although i have loaded the latest keys. TPS and Polsat are working.

    can anyone help me out and guide me how i can open them.

    thanks in advance

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    go to menu go to stb information then press RED button a password window will be open then give password 1234 save it and come out... it will work i think...
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No sir even by doing this nothing happens!
    do you think next/supermax opens seca ident 0065 channles?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aslam O Alaikum
    Friends, There is only channel CARTOON NETWORK (10949) is working on SECA 2 ID 0065. Cartoon Network is working fine. However if some more channels are workig on Seca 2 then post there Freq.
    Thanks.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No channel is working now with ID 0065 of Cyfra+ in Supermax ci 6000 plus Even Cartoon network on 10949 is now working with Nagra 2 alongwith Polsat and not working with ID 0065.

  6. #6
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thats it asif de sahib, by the way no need to have seca 2 keys.now there is too much changes occuring at hotbird

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Any chances in the future to see Cyfra+ on supermax/Next?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xcrypt for supermax 6000 super
    By Ismail Shah in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 06:20
  2. Supermax super 6000 ci
    By nadeem76 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 19th April 2006, 13:47
  3. Help me for Supermax 6000 super
    By Ismail Shah in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 3rd April 2006, 21:48
  4. supermax 6000 super ci
    By Ferdows in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2006, 14:45
  5. zee cinma for supermax ci 6000 super
    By Ferdows in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 29th January 2006, 08:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top