Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,552
  Posts Thanks / Likes

  Default WWE New Year Revolution,FTA,luni dimineata!
  Hi All,


  New Year Revolution este primul PPV din acest an,prezentat de WWE
  Raw. De la Taboo Tuesday,centura pentru titlul suprem la Raw a sta sub semnul incertitudinii.Chiar daca Triple H il invinsese atunci pe Shawn Michaels,pozitia sa in virf era subreda.Ea era rivnita de fostii campion Chris Benoit si Randy Orton.Pentru aceasta centura si pentru titlu suprem la WWE Raw,au intrat in joc si alti competitori,tot atit de indreptatiti sa cucereasca aceasta centura.Cei care vor intra intre in Elimination Chamber sint:Edge,Chris Jericho,Batista,Chris Benoit,Triple H si Chris Benoit.Arbitrul acestei confruntari acerbe este HBK!,cel care a avut de a face cu fiecare din cei care vor fi prezenti in aceasta Camera de Suplicii,ca sa ma exprim metaforic.
  Un alt meci extrem de interesant,mai ales dupa Taboo Tuesday,este cel in care Kane va trebuii sa-l pedepseasca,daca va putea,pe cel care l-a tinut departe de ring mult timp si vinovat,dupa parerea lui,de moartea copilului inca nenascut,pe care urma sa-l nasca nevasta sa,Lita,prezenta atunci pe ring,cind amindoi au fost loviti de catre Gene Snitsky.Un meci despre care nu se poate vorbii in termeni politicosi.Doua "animale" vor lupta pe viata si moarte.Forta irationala,Kane,se intilneste cu schizoidul de Snitsky.Cine va invinge ramine de vazut.Oricum este sigur ca masina Salvari si doctorii vor avea un pacient de dus la spital!
  Lita si Trish Stratus se intilnesc din nou pentru centura la femei,dar asta dupa ce rivalitatea intre ele a depasit doar cadru strict profesional.Lita are de aparat onoarea sa de femeie,acuzatata de rivala ca fiind femeie usoara si lipsita de responsabilitate,iar Trish Stratus vrea sa recucereasca atit centura,detinuta de adversara sa,dar si prestigiul de cea mai titrata campioana de wrestling la femei.
  Actualul Campion la Intercontinental,Shelton Benjamin i-l va avea ca adversar pe vesnicul pretendent la o pozitie mai buna in ierarhie,pe Maven.Cred ca indecisul de Maven va ramine si dupa aceasta confruntare in aceasi situatie ca pina acum.Benjamin e prea ambitios si este un bun luptator ca sa cedeze usor centura.Un meci sansa pentru Maven oferit de Erich Bischof.
  La Tag Team Championship,William Regal si Eugene vor trebuii sa-si apere centura la aceasta categorie in fata lui Christian si Tomko.
  Jerry "The King"Lawler,veteranul si comentatorul Raw-ului impreuna cu Jim Ross,il intilneste pe ultimul venit la WWE Raw,pe Muhammad Hassan,cel care are de "aparat" onoarea arabilor "cuceriti" de americani.

  Daca vreti sa vedeti acest mult astepta spectacol,orientati-va antena pe Atlantic Bird 1,la 12,5W,pe freq,11014 H,20150,3/4,pe unul{feed german} sau doua{feed spaniol} din cele cinci canale feed ale Globecast-ului.Mai puteti vedea acest Revolution si pe feed-ul englez de la 12732 H/v,6111,3/4,unde se transmite versiunea Uncut{necenzurata}.Daca apar schimbari de date,n-ar fi rau sa intrati pe forum inainte de ora 03.00.poate ca voi putea sa fiu mai precis in privinta acestuii feed.
  NY Revolution incepe la ora 03.00,iar Heat in direct la ora 02.00,luni dimineata.

  Vizionare placuta,satelescu

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,552
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ps-ora02.30-10.01.05.

  NT Revolution Free for All transmis pe transponderul 12644 H,6111,3/4,iar NY Rev PPV [e canalul 2 de la 11014 H,20150,3/4 de la 03.00.

  Satelescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. WWE Raw-PPV Vengeance FTA,luni dimineata!
  By satelescu in forum News
  Replies: 1
  Last Post: 26th June 2006, 10:10
 2. WWE Raw-Vengeance FTA-luni dimineata!
  By satelescu in forum News
  Replies: 2
  Last Post: 27th June 2005, 19:11
 3. ECW-FTA luni dimineata?!?
  By satelescu in forum News
  Replies: 1
  Last Post: 13th June 2005, 02:15
 4. WWE Judgment Day,FTA-luni dimineata!
  By satelescu in forum News
  Replies: 7
  Last Post: 30th May 2005, 10:56
 5. WWE NO WAY OUT FTA-luni dimineata!
  By satelescu in forum News
  Replies: 4
  Last Post: 27th February 2005, 00:12

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top