Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu receptorul Strong SRT 6125

    Buna!
    De-abia m-am nascut pe acest forum si deja am probleme Iaca despre ce este vorba:Am un receptor SRT 6125 cu montura H-H si problema este ca dupa ce memorez pozitiile a 3-4 sateliti,incepe sa se sclerozeze si sa uite din ei si trebuie sa-i caut din nou din meniul de channel setup.
    Am sunat la firma de unde am cumparat sculele si mi-au spus ca de vina este firmware-ul pentru receptor si ca ultima varianta rezolva problema.Intrebare:stie cineva sigur de cind este ultima varianta,pentru ca eu am facut upgrade-ul de pe satelit si s-ar putea ca sa nu fi primit ultima varianta(dupa cum mi s-a spus de la firma)?
    Mentionez ca am resetat si montura si tot asa se manifesta.Inca un simptom ciudat: daca de pilda sint pe un satelit si vreau sa vad un program de pe alt satelit,uneori nici macar nu-mi afiseaza povestea cu asteptarea pina muta farfuria pe satelitul cautat.Ciudat,nu?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-mi un PM cu mailul unde sa-ti trimit Software version 4.05 Oct 6 2004 pentru SRT6125 si SRT6155.
    esti sigur ca nu vrei sa- i pui patch?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce ai facut uppgrade prin satelit (versiune octombrie2004) ai dat "factory reset"? Daca nu ai dat factory reset tot nu-ti memoreaza!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Scleroza,bat-o vina!

    Quote Originally Posted by clasix
    Dupa ce ai facut uppgrade prin satelit (versiune octombrie2004) ai dat "factory reset"? Daca nu ai dat factory reset tot nu-ti memoreaza!
    N-am facut factory reset dar tocmai am primit raspuns acum de la strongsat.ro:
    "Faceti un reset la montura si la receptor. Veti pierde canalele memorate,
    dar receptorul va functiona corect."
    Cred ca asta vroiau sa zica si ei:factory reset.
    Multumesc mult,voi incerca de cum ajung acasa.
    P.S. Cu destula dificultate am gasit un thread tot pe aceasta tema dar se pare ca acolo rezolvarea a fost alta:a schimbat montura.

    http://www.********.com/f2/viewtopic....=asc&start=135,userul care are problema fiind tferi.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Baia Mare
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default La comedia e finita!

    Treaba este rezolvata.Am resetat si receptorul si totul este in regula.Multumesc mult pentru ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. probleme cu receptorul digi 1120
    By steli in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 21st February 2006, 21:17
  2. ajutor!-strong 6125-probleme boot4.6.7
    By zzzzzz in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 28th December 2005, 19:26
  3. Replies: 1
    Last Post: 2nd December 2005, 19:52
  4. Replies: 5
    Last Post: 2nd December 2005, 10:36
  5. Receptorul strong 4356pvr
    By valipopovici in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 19th October 2005, 22:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top