Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum introduc k*ys in dreambox?

    Salut!Mi-am luat recent un DM500s, mi-a instalat cineva un gemini2.70 si pana de curand totul a mers ok.As dori spre ex. sa pun k*ys pt tv c*bo.Mentionez ca nu ma pricep deloc la dream-uri.(As vrea sa-mi explicati cum se face pas cu pas ca pentru prosti , daca am nevoie de cablu etc.)Multumesc!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intrat pe adresa de mai sus si unde exact este faza cu introducerea k*ylor?Am scris ca nu am habar de dream-uri.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am Dream, dar cred ca este la fel ca si Dbox2, in var/keys
    Si nu te chinuii sa cauti key de Tiquilla, ca tot nu gasesti

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebuie un cablu null-modem Apoi spune-ne cum ai legat Dream-ul de PC? Router sau placa de retea? Ai scos Dream-ul pe net? Te sfatuiesc sa legi cablul de retea intr-un router iar din router sa imparti semnal de net spre PC si Dream.
    SHALOM

  6. #6
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu´ pe partea stîngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti face un update "manual" prin legatura FTP dintre PC si Dream, sau legi Dream-ul prin rooter la internet cum ti-a scris @isr2002 si faci update din blue panel direct(tasta albastra) dar care nu e prea "la zi" cu cheile!

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am studiat mufele de la null modem si nu am cum sa ma conectez cu dreamul pt ca nu am mufa de-aia la laptop.Cu un cablu de retea nu ma pot conecta?Daca da, cum ?Cu dreamup?

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gojil79
    Ai pm

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gojil79
    null modem
    Nu ai nevoie de acest cablu. Cel mult ca sa pui un image pe dream, dar nici pt. aia nu e nevoie. Un cablul de retea e de ajuns.

    Mergi aici http://olmi.cz/Download/tabid/54/Default.aspx si ia Dreambox Control Center 2.81
    Te conectezi la dream si bagi cheile in var/keys.

  10. #10
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    bucuresti<-->jilava
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa schimb keyle.Va multumesc tuturor pentru sfaturi in special lui wambertos si lui didi.Paste fericit!

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gojil79

    Cu placere!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus pe dm 500 img Gemini 2.80 care are g-box 2.1b si mgcamd 1.00.Pe Polsat se face lumina doar cu mgcamd.Ce trebuie sa fac sa se faca lumina si cu gbox?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica in gbox_cfg G: { 03 }, key nou si tre sa mearga
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Introduc key nou acolo?Dupa {3}?Si RSA si IDEA?Da-mi si mie mai multe amanunte!Eventual un exemplu!
    Merci!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    G: { 03 } este ptr mixt mode (emu si net) iar cheile le introduci in dir /var/keys/
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se introduc key-urile?
    By Mefistos in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2006, 08:51
  2. Cum se introduc cheile Crypto in Dragon CAM?
    By Anonimul in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2006, 19:02
  3. Cum se introduc cheile in Strong 4401
    By mirceam in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 1st May 2006, 05:11
  4. cum se introduc key N2 in key.bin
    By radu_sat in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 15th March 2006, 11:21
  5. Replies: 11
    Last Post: 31st July 2005, 23:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top