Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default Pierdut semnal pe anumite TP-uri pe HotBird (high band)

    Am o placa ss2, offset 1,15, fixa pe Horbird. De vineri si cu Altdvb si cu Progdvb nu mai am semnal pe unele transpondere (cele cu plosat - cin**ax sau Disc**ery Sc**nce si altele ) sau este putin dupa care dispare. Pe celelalte am in continuu semnal si merge bine.
    Nu stiu de unde poate sa fie.

    Multumesc!

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca din cauza ca vine Hotbird 7
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa m-am gandit si eu pentru ca se intampla de cand au mutat 7A pe 13 grade. Dar vreau sa vad daca mai are si altcineva problema asta.
    Si vreu sa ma lamuresc sa nu fie o problema de la placa sau LNB-ul meu.
    TP sunt de la 12000 in sus si se pare ca pe HotBird3...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar, dupa ce am citit pe net eu vor inlocui pe hb1 cu hb7. Problema mea este la HotBird3 (am vazut ca tp-urile cu pricina sunt pe acest satelit).
    Are vreo legatura cu LNB, frecventa (de la 12000 in sus), cablu sau placa?

    Pun atatea intrebari pentru vreau sa-mi dau seama daca am eu o problema la echipament sau nu.

    Multumesc inca o data!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by colcm
    Asa m-am gandit si eu pentru ca se intampla de cand au mutat 7A pe 13 grade. Dar vreau sa vad daca mai are si altcineva problema asta.
    Si vreu sa ma lamuresc sa nu fie o problema de la placa sau LNB-ul meu.
    TP sunt de la 12000 in sus si se pare ca pe HotBird3...
    Poate fi si de la LNB, si de la cablu, si de la placa dar si de la soft. Incearca sa reinstalezi de ex. ProgDVB si vezi atunci. Un alt lucru pe care poti sa-l faci (ca sa te lamuresti de LNB, ANTENA si CABLU) este sa incerci frecventele respective cu un receptor digital. Daca asa este in regula, e clar ca ramane placa sau softul. Daca nu e in regula, primul lucru pe care sa-l verifici ar fi conexiunile (mufele F) la placa si la LNB, eventual refacute. Daca este cazul, incearca cu un alt cablu si apoi daca tot nu-i bine ramane pozitia antenei si LNB-ul. Eu totusi sper sa fie suficienta stergerea si reinstalarea softului. Mai poti de fapt sa nu-l dezinstalezi ci sa-l instalezi intr-o alta locatie.
    Sper sa te ajute.
    Succes.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    colcm eu am o problema asemanatoare cu a ta si anume de la 12000 in sus pe verticala nu mai prind nimic .Am incercat cu alt pc , cu alta antena, cu alt cablu dar degeaba : placa dvb este "dusa" . A functionat pina la ultima actualizare cu driver de la technisat .De atunci nu reusesc sa o fac sa mearga pe frecventele respective .In rest functioneaza bine , singura exceptie este ca nu vrea sa mai dea semnal si in retea .
    descurca-te singur

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din punct de vedere electronic ce poate fi dus la ea?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceasi problema.... tot ce insemna semnal vertical peste 12500 pauza semnal. pe orixontal nici o problema.
    m-am obisnuit cu idea ... in rest placa mere brici.
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca transponderele care iti fac probleme nu mai exista, canalele respective au alte frecvente, pe noul Hot Bird 7.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate

    kroky poate ai dreptate , dar 12558v pe hb , eurosport , merge pe receptor si nu merge pe placa . Voi scana din nou , poate ai dreptate si bine ar fi
    descurca-te singur

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut ca am semnal doar pe 12303.00 V (pe HotBird) si este stabil dar pe celelalte peste 12000 nu. Este destul de curios, ori nu era semnal pe nici un TP peste 12000 ori pe cele pe V ori pe H.
    Nici nu stiu ce sa mai inteleg!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca se fac ceva teste...ieri seara pe frecventa 11662 V 27500 (Multivisionn) semnalul era la limita 28% si rupea imaginea..in timp ce pe celelalte TP-uri semnalul era OK...cam dupa 30 minute si-a revenit...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu aceasta problema:

    am inlocuit LNB-ul (unul nou) - tot nu pot sa scanez mai sus de 12000 (intra decat 12303)-pe celelalte am semnal si de 68%
    placa am incecat-o pe un alt sistem (aceiasi placa si procesor, SS2, 20m cablu, motor la fel) si este ok (merge pe toate TP-urile) si misca si motorul
    am scurtat cablul - tot nu merge

    Am mai inlocuit HDD si placa de baza (cu una identica).

    Care poate fi problema. Din componetele sistemului au mai ramas:
    sursa (400W), cablul care este mai scurt (20m). Windows-ul reinstalat si drivere-le puse din nou (SP2, 4.3.0 - driver SS2, AltDVB21).

    Culmea este ca am luat un motor si cu SkyNet.sys (din arhiva 18 de MiBi) si nu pot sa-l comand deloc (nici nu de misca).

    Are cineva ceva idei...

    Multumesc!

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Actualizeaza-ti lista de transponderi, de ex. de aici :
    http://joshyfun.peque.org/transponders/index.html
    sau de aici: http://www.kingofsat.net/en/satellites.php
    apoi scaneaza din nou satelitul.
    Incearca o scanare cand e vreme buna!

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am lista de transpondere actualizate de le kingofsat.net. Problema este la scanare ca nu am semnal pe transponderele mai sus de 12000.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se instaleaza anumite emu-ri
    By nrares in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 28th October 2007, 20:06
  2. semnal f. prost pe unele transpordere pe hotbird?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 13th October 2006, 20:57
  3. HotBird NRJ12 semnal?
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 8th May 2006, 03:02
  4. nu am semnal pe 10758 V -SR 27500-Hotbird TPS de ce?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 23rd February 2006, 18:17
  5. Hotbird transpondere fara semnal
    By colcm in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 12th January 2006, 12:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top