Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: update digi.

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default update digi.

    saltare fratilor.am pus o sursa noua pt digi(trimisa din tara)si tocmai fac update.am pus pe tvr1 si a mers bine pina la 94´% cam doua minute a durat si de atunci sunt 15 min bune si tot la 94 sta .sa fac dovada de rabdare sau sa-mi bag piciorul in el si sula in alt loc?multam pt ajutor.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man .. mai lasa-l .. ca daca acu il opresti si nu ishi termina update-ul.. apare eraoarea lu' peste si poti sa-l f*** !

    Rabdare...
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da frate dar toto la 94 e de o ora.precizez ca am un motor si ca semnalul vine de la sunny(iesire lnb)sa fie asta problema?am inteles ca daca-l opresc inainte de 98%NU SE INTIMPLA NIMIC ESTE ADEVARAT,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L_am oprit la 94 si nu s-a intimplat nimic.sanatate si voie buna.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by palinca de bihor
    L_am oprit la 94 si nu s-a intimplat nimic.sanatate si voie buna.
    ..norocosule..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci baieti pt ajutor.o las balta doua zile si vineri incerca-voi dupa cum spui tu stailus.o zi buna si dulce ca mierea.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te sfatuiesc sa faci update-ul legand receiverul direct la LNB. Prin Diseq switch sau prin motor nu merge (de fapt m-am convins in 4 cazuri ca nu vrea de loc prin diseq switch, si banuiesc ca si prin motor face la fel).

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge prin motor 100%

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Merge prin motor 100%
    Confirm si eu... prin motor merge 100%

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai la mine sa-ti dau "condensatorul" magic....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    liniuta las ca-l aduci tu cind vii la o palicuta.sanatate la toti.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine a mers cu motorul 100%in 3 minute am avut noul softwahre
    bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se comporta Humax-ul de la DIGI dupa update-ul de soft?
    By djsorin in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 20th November 2006, 22:24
  2. Soft update la Digi
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 84
    Last Post: 14th November 2006, 00:29
  3. Update pentru Digi 300 canale
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 30
    Last Post: 7th September 2006, 08:29
  4. Ajutor update digi
    By K-storu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 28th December 2005, 17:41
  5. Replies: 7
    Last Post: 14th July 2005, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top