Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Placa Skystar2 rev2.6, blocare calculator(pls help)

    V-am mai scris de problemele me cu placa Skystar2 rev 2.6

    AM un AMDAthlon 64 cu MB A8N-Sli Deluxe, club 3D.....

    Am instalat placa staistar in slotul PCI2, mergea 2,3 min si se bloca, dupa restart mergea din nou 2-3 min , iara se bloca.....am dat instalare, reinstalare,....dupa ce s-a blocat din nou mi-au disparut niste porturi , inclusiv cel pe care era placa Skystar, am 2 placi de retea on-board, din care una nu o mai vede...


    Am reinstalat windows XP din nou, dar degeaba , nu mai vede nici placa de retea si parca nici nu mai vede sloturile PCI, degeaba o bag in slot ca nu o mai vede,


    In rest MBordul nu are nici o problema...., toate porturile sunt deschise dat placa de retea principala (Marvell Yukon) nu o vede, doar placa de retea n VIDIA



    AJUTOR, de graba , ca nu mai vad nici o solutie, sunt disperat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am probleme cu SkyStar2 rev2.6.

    La mine se blocheaza calculatorul complet cand incerc sa instalez driverul.

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=64425

    Am incercat pe doua systeme cu board MSI dar nimic.

    Stie cineva daca sunt probleme de compatibilitate cu placile rev2.6[/url]

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Urziceni
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa cu am mai spus am un SS2 2.6 instalat pe o placa de baza ASUS - K8NE - DeLuxe (placa video tot ASUS) si pana acum nu am avut nici un fel de probleme, nici la instalare, nici in functionare....cred ca chestia cu MB este cu dus si intors....asa cu a spus si Stailus cred ca ori sursa e de vina ori mai incearca si la memorii....
    Folosesc driverul 4.3.2. Am folosit atat XP 32 cat si XP 64 ....nici o problema.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm - MSI e cel mai bun prieten al SS2 pe toate 5 sloturi PCI, bucsite pe deplin cu placi diferite, cu orice combinatie si orice permutare intre placi, cei ce la asus deluxe lucra doar pe al 2lea slot de la AGP si acela cate o data se bloca mortal (dau vina pe cararile ce alimenteaza PCIurile)
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ina o intrebare de precizare - MB-ul tau e cu PCI-expres sau AGP - deoarece cele cu expres imi pare ca ceva se schimba adaugator in bios la configurare, eu singur nu stiu, deoare nu am asa MB.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    era vorba doar de placile asus cu pci express.
    de vina sunt ambii producatori, si asus si technisat. probl e ca skystar trage mai mult curent din pci decit e media si pt ca standardele pci sunt ingaduitoare pe asus nu i-a interesat un consum mai mare. SS2 e singurul device pe PCI care are problema asta cu placile Asus NF4.

    am inteles ca in A8N-Premium ar fi reparat problema dar nu stiu sigur.
    oricum nu mai incerca pt ca ai 99% sanse sa arzi slotul pci express si/sau SS2 cu el cu tot. din bios nu se poate repara, e hardware problema.

    dc trebuie musai sa ai satelit pe calculatorul ala tb sa schimbi fie placa de baza fie SS2 cu alta placa de sat.

    eu am aceeasi config ca tine dar din fericire am un calculator mai vechi pe care am montat SS2 si merge f bine in lan acolo.

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma oamenilor, Asusurile sint overclocker boards. Eu nu am nimic impotriva overclockerilor, dimpotriva si ma si gindeam ca-mi iau un overclockerboard, sa mearga macar normal stabil, bullshit, nici normal nu e stabil, un Asus P4C800-E Deluxe. Cum e putin mai suprasolicitat processoru cu programu a la cu multe conectiuni pe port 4 6 6 1 si 2 cum in 12 ore i-mi strica toata partitiunea de pe C:. La Pentium2 333 MHz pe care l-am avut pina in 2001 nu se intimpla asaceva, dar era un board cu awardbios.


    Si asa eu spun nu mai vreau nici o data un board cu amibios, numai cu award.

    La problemele cu ss2 poate fi devina si acpi, si irq sharing, daca acpi s-ar mai putea deactiva de tot ar fi mult mai bine.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am citit toate aceste sfaturi, din pacate calculatorul meu este acuma la Bucuresti (in carantina), nu stiu daca poate sa i faca ceva, doarece nu poate vedea sloturile de PCI, parca nu ar exista pentru MB aceste sloturi,si nici o placa de retea (are 2), in schimb placa SS2 am incercat-o pe alt calc, al unui prieten si merge,....sper sa reusesc sa rezolv problema dupa ce imi vine inapoi calcu....pana atunci mai scriu si eu de unde pot...

    Multumesc de informari... Sper sa reusesc!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am primit inapoi calculatorul din service, cu MB nou noutza, dar problema este ca nu merge nici asa

    SE blocheaza inexplicabil la 2 min dupa ce pornesc progdvb, sau cel de la technisat, ramana imaginea blocata, si nu pot sa mai fac nimic decat sa dau RESET

    Poate sa fie eventual chestiune de video codecuri sau e alta problema ...

    Astept ajutor...in cel mai rau caz schim placa SS2

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O problema asemanatoare am avut si eu.Timp de 4 luni am schimbat memorile de doua ori,am schimbat sursa ,HD,Windows de 5 ori,toate driverele incepand de la 4.22...,(Cu unele drivere se bloca direct cu altela apareau blocuri dupa un timp si o mai lungea putin.Dupa restart OK)In final am schimbat MB Asrock(divizia Asus) cu un Gigabit.De la schimbare nici o problema.Tie probabil ti-au trimis acelasi tip de MB.La mine baieti de la firma au fost intelegatori si au acceptat schimbul.Dupa descrierea defectului sunt convins 100% ca MB este vinovata (nu defecta,in rest merge perfect)NU ESTE COMPATIBILA CU SS2.
    ATENTIE! Nu schimba placa SS2 ca si cu urmatoarea o sa patesti la fel.O spun din proprie experienta(mai bine ramaneam fara experienta).

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    orice driver am pus nu vrea sa mearga mai mult de 2 min, SE BLOCHEAZA tot, cu ce MB este compatibil

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....de exemplu eu am MB Asus A7N8X-X CPU Amd athlon xp 2600 Barton si un SS2 rev 2.3 c si din noiembrie 2004 de cand am placa merge perfect fara nici un fel de probleme...ma tot mir si imi spun ca poate sunt norocos cand vad cate probleme au altii

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am AMD64Athlon MB- A8N-SLI Deluxe(Asus), Club3d si nu vrea nicicum sa mearga

    DACA ESTE vreun SPECIALIST in AMD64Athlon , placa Asus SA MA ajute

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLORIN_MX
    ....de exemplu eu am MB Asus A7N8X-X CPU Amd athlon xp 2600 Barton si un SS2 rev 2.3 c si din noiembrie 2004 de cand am placa merge perfect fara nici un fel de probleme...ma tot mir si imi spun ca poate sunt norocos cand vad cate probleme au altii
    La fel si eu : A7N8X-X 2800Barton ss2 2.3 si mergea perfect .

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am un AMD Athlon64 3000
    si placa de baza K8N4-e
    http://www.asus.com.tw/products4.asp...67&modelmenu=1
    intentionam sa-mi cumpar SS2 dar din cele citite mai sus deja am inceput sa ma tem
    Ce ziceti ? e posibil sa-mi faca probleme pe PC ul meu ?
    O zi buna

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vreau sa cumpar in Bucuresti placa DVB Skystar2
    By florianconnex in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 17:25
  2. Placa Dvb Skystar2
    By Scholl in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th February 2006, 22:16
  3. placa skystar2 defecta
    By khristyan in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 12th August 2004, 22:31
  4. HELP!!!!!!!!! SkyStar2 rev2.6C
    By picieri in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 7th March 2004, 23:09
  5. Noua placa Skystar2 rev.2.6B Teste !!!!
    By claudiuw in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 12th July 2003, 08:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top