Începând din luna ianuarie, postul AXN va difuza zilnic, de luni pîna vineri, între orele 8:00 si 10:00, seriale apartinînd mai multor genuri (aventura, SF, actiune, politiste, animatie), se arata într-un comunicat al postului.

Structura de programe este compusa din seriale de fictiune (60%), programe de aventuri (25%), sport (10%) si filme (5%), difuzate zilnic, 24 de ore pe zi.

In timpul saptamînii (de luni pîna vineri), noua grila AXN va contine în intervalul orar 15:00 – 19:00, în fiecare zi, seriale contemporane de aventura pentru întreaga familie (Medicopter, Andromeda, Politia portuara, Mutant X, Jucatorii etc). Începînd cu ora 19.00, tot de luni pîna vineri, vor fi difuzate programe de tip reality show cu secvente video inedite din întrega lume (Action TV, O lume nebuna,), urmate, la 20:00, de seriale de actiune, aventura sau SF, majoritatea în premiera în România (Salvamontistii, Recuperatorul, Michael Hays, etc) sau de episoade noi din seriale de succes la AXN (Incredibil, dar adevarat, Vînatorii de comori, Pretul libertatii, etc).

De la ora 21:00, AXN va difuza mai multe programe de aventuri gen competitii outdoor de supravietuire.

AXN a achizitionat drepturile de difuzare si va transmite în exclusivitate în 2005 în România majoritatea sezoanelor pentru astfel de programe: Eco-Challenge, Survivor si Cursa în jurul lumii.

Week-end-urile vor fi dedicate programelor maraton pentru pasionatii unui anumit show (un pachet cu trei episoade consecutive) si Campionatului Mondial de Raliuri 2005, care revine în luna februarie, dupa ce si-a facut debutul în 2004 la AXN.

Premiera lunii ianuarie la AXN este Lost: Naufragiatii, care soseste în România la numai patru luni de la premiera sa în Statele Unite. Tot în ianuarie, debuteaza la AXN în premiera în Romania competitia Eco-Challenge Noua Zeelanda si sezonul al doilea al controversatului serial The Shield: Lege si faradelege.

În februarie sosesc Eco-Challenge Fiji si sezonul al treilea din show-ul Cursa în jurul lumii, premiat recent cu Emmy pentru cea mai buna prestatie în categoria sa.

Tot în prima parte a anului va avea premiera la AXN un alt serial aflat pe primul loc în topul audientelor în state: CSI: New York – Criminalistii.

AXN este postul de filme de actiune vizionat în 46 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facînd parte din portofoliul a peste 35 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE).

În România, AXN este distribuit si promovat de HBO România.