Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Supermax super 6000 ci


    I have converted supermax software with next FMB series software and have installed latest 703 f series.

    As one of the forum friend quoted that some channels will only open in INF series so i tried to convert the existing software with inf (608a)will loader like 2.0i, 2.0, 4.0 etc etc but of no use.

    can anyone guide me that how to convert from fmb to inf and which loader to be used and also is there any boot file to download.

    thanks in advance

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    United States
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    According to me ( I am not 200% sure ) it is not posible.
    1. supermax6000ci+ has 5512 decoder which except FMB series s/w.
    2. Supermax6000ci super has 5518 decoder which except INF series s/w.
    And do not try to intechang s/w, otherwise u have to face problem of flash blocked.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by daniel jr
    According to me ( I am not 200% sure ) it is not posible.
    1. supermax6000ci+ has 5512 decoder which except FMB series s/w.
    2. Supermax6000ci super has 5518 decoder which except INF series s/w.
    And do not try to intechang s/w, otherwise u have to face problem of flash blocked.
    yes,,it is 100% correct
    Plz follow the instructions according to
    http://www.********.com/f2/viewtopic....2314&start=480
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xcrypt for supermax 6000 super
    By Ismail Shah in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 06:20
  2. Supermax CI 6000 Super - Masters plz help!
    By nadeem76 in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 23rd April 2006, 04:15
  3. Help me for Supermax 6000 super
    By Ismail Shah in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 3rd April 2006, 21:48
  4. polsat ok for Supermax 6000 ci super
    By Ismail Shah in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 30th March 2006, 19:22
  5. supermax 6000 super ci
    By Ferdows in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2006, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top